پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۲۱

نصر آزادانی:

ترافیک جنوب شرق تهران تسهیل می شود

ترافیک جنوب شرق تهران تسهیل می شود

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه بیش از نیمی از عملیات احداث پروژه تقاطع شهید کلاهدوز به پایان رسیده است ، گفت: با افتتاح این تقاطع تا حدود زیادی ترافیک جنوب شرق تهران تسهیل خواهد شد .

به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر مسعود نصر آزادانی ، مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به تعداد زیاد معارضان خاص این پروژه ، خاطر نشان کرد: این تقاطع که در انتهای خیابان پیروزی قرار دارد ، دارای تعداد زیادی از معارضان خاص به ویژه لوله گاز است و به دلیل مشکلاتی که در رفع این معارضان وجود دارد ، عملیات اجرایی آن با تاخیر انجام می شود .

نصر آزادانی در ادامه اظهار کرد: این تقاطع که به صورت زیر گذر است ، در حال حاضر بار ترافیکی زیادی را به این منطقه وارد کرده و تردد از سمت افسریه به پیروزی با طی مسیر طولانی و زمان زیاد انجام می شود که موجب نارضایتی شهروندان شده است .

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران افزود: با افتتاح این تقاطع تردد از جنوب افسریه به سمت خیابان پیروزی و از  خیابان پیروزی به سمت نیروی هوایی و از آن مسیر به سمت شمال و جنوب افسریه ، بدون گذر از چراغ قرمز و دوربرگردان ، میسر خواهد شد .

وی تصریح کرد: بیش از نیمی از عملیات احداث این پروژه به پایان رسیده است و با افتتاح آن بار ترافیکی جنوب شرق تهران تا حدود زیادی کاهش می یابد .

کد خبر 707682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha