به گزارش خبرنگار مهر، حسن طیبی در نشستی خبری در بابل افزود: حدود 20 هزار بیمار خاص در شهرستان بابل وجود دارد که متاسفانه بسیاری از این بیماران به دلیل دریافت نکردن داروی مورد نیاز در شرایط بحرانی به سر می برند.
وی ادامه داد: به دلیل نبود داروخانه هلال احمر در بابل بسیاری از بیماران مجبورند داروهای 10 هزار تومانی را به قیمت چندین هزار تومانی از داروخانه ها تهیه کنند که این امر جای بسی تاسف است.
عضو شورای شهر بابل با اشاره به اینکه در هر شهری که دانشگاه علوم پزشکی دایر است باید حداقل یک داروخانه هلال احمر تاسیس شود تصریح کرد: متاسفانه با توجه به پیگیری های شش ساله بنده و علیرغم مکاتبات متعدد در جهت کمک به بیماران خاص و رفع مشکل آنها در جهت تهیه دارو متاسفانه رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل به نفع چند پزشک حاضر به ارائه مجوز برای تاسیس داروخانه هلال احمر نشده است.
طیبی با انتقاد از اینکه شهرستان بابل فاقد یک مرکز جراحی قلب باز است، خاطر نشان کرد: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بابل بسیار ضعیف بوده و ریاست دانشگاه منافع شخصی را بر منافع گروهی ترجیح داده است.
رئیس شورای شهر بابل نیز در ادامه گفت: علیرغم درخواست های مکرر مردم و پیگیری های متعدد شورای شهر بابل با دانشگاه علوم پزشکی بابل هنوز تاسیس داروخانه هلال احمر در این شهر موافقت نکرده است.
حجت الاسلام حسن فلاح افزود: با توجه به اینکه آمار مبتلایان به بیماری خاص در مازندران خصوصا شهرستان بابل بسیار زیاد است متاسفانه عدم وجود داروخانه هلال احمر بسیاری از بیماران را با مشکل مواجه کرده است و بسیاری از آنها برای تهیه دارو مجبورند به مرکز استان مراجعه کنند.
فلاح تصریح کرد: به نظر می رسد علت مخالفت تاسیس داروخانه هلال احمر در این شهر در نظر گرفتن منافع گروهی خاص از داروخانه داران شهر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل باید منافع شهر را بر منافع گروه های خاص مقدم دارد با تاسیس داروخانه موافقت کند.
وی خاطر نشان کرد: تاسیس داروخانه هلال احمر در بابل سبب می شود تا شهرهای همجوار نیز از امکانات این داروخانه بهره مند شوند.
نظر شما