به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، شکرالله زندوی عصر امروز در حاشیه اجرای طرح عطرافشانی مساجد بندرعباس در جمع خبرنگاران افزود: در سال گذشته تعداد 7 هزار و 299 تن از جوانان هرمزگانی در سراسر این استان معتکف شدند که امسال نیز بر اساس هماهنگی صورت گرفته پیش بینی حضور بیش از هشت هزار نفر از مردم هرمزگان در انجام این سنت حسنه انجام شده است.
وی گفت: از 12 تیرماه تا 26 تیرماه سالجاری کار ثبت نام از معتکفین در مساجد شاخص شهرستانها و معرفی شده از سوی اداره کل تبلیغات استان انجام می شود و همزمان با ولادت امام علی (ع) در 13 رجب مراسم اعتکاف در 60 مسجد هرمزگان آغاز خواهد شد.
زندوی از خانواده ها خواست با توجه به بار بالای معنوی این گونه مراسمات از اشتیاق جوانان به شرکت در این مراسم استقبال کرده و جهت نام نویسی آنان اقدام کنند.
مدیر کل تبلیغات استان از برنامه های جامع این اداره در ایام اعتکاف ویژه جوانان معتکف خبر داد و گفت: ملازمات اجرای این فریضه در قالب بروشورهایی تهیه و در قالب نشست هایی با روحانیون در اختیار جوانان قرار می گیرد.
نظر شما