پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۱ تیر ۱۳۸۷، ۹:۵۲

ساطعی در گفتگو با مهر:

مقدمات واگذاری بنادر کوچک فراهم شد

مقدمات واگذاری بنادر کوچک فراهم شد

عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی از فراهم شدن مقدمات واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی خبر داد و گفت: بخش خصوصی در 4 ماه آینده 400 میلیارد تومان در بندر امام خمینی (ره) سرمایه گذاری خواهد کرد.

علیرضا ساطعی در گفتگو با مهر گفت: در هفته گذشته 60 میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط 3 شرکت خصوصی در بندر امام انجام شد و پیش بینی می شود تا 4 ماه آینده بخش خصوصی 400 میلیارد تومان سرمایه گذاری در این بندر انجام دهد.

عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: سرمایه گذاری 400 میلیارد تومانی بخش خصوصی در بندر امام به شکل قراردادهای درحال بهره برداری، در حال انجام و در حال شروع پروژه است که به منظور توسعه سیلوهای غلات و مخازن نگه داری کالاهای فله انجام می شود.

وی ادامه داد: ایجاد ظرفیت 700 تا 750 هزار تنی در نگهداری غلات در بندر امام توسط سازمان بنادر و دریانوردی در حال پیگیری است اما هدفگذاری بلند مدت این بندر دستیابی به ظرفیت نگهداری 20 میلیون تن غلات است.

ساطعی همچنین از انجام مذاکره برای واگذاری بنادر اروندرود و آستارا به بخش خصوصی خبر داد و اظهارداشت: مقدمات واگذاری بنادر کوچک به بخش خصوصی فراهم شده است و بنادری که واگذاری آنان دارای مبنای اقتصادی باشد در اولویت قرار دارند.

عضو هیئت عامل سازمان بنادرو دریانوردی خاطر نشان کرد: تا پایان سال جاری تعداد دیگری از بنادر کوچک در لیست واگذاری های این سازمان قرار می گیرند اما تا نهایی شدن توجیه اقتصادی آنان و حصول نتیجه مطالعات نمی توان اسامی آنان را ذکر کرد.

 

کد خبر 708630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha