به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت خارجه روسیه امروز در بیانیه ای اعلام کرد: تشکیل پارلمان صرب تبارها در کوزوو پاسخی منطقی به اعلام استقلال یکجانبه این منطقه از صربستان است.
کمیسیون اروپا روز یکشنبه با حمایت از حاکمیت سازمان ملل بر کوزوو اقدام صربهای این منطقه در برگزاری انتخابات در این منطقه را غیرقانونی عنوان نمود.
صرب تبارهای کوزوو در مخالفت با سازمان ملل متحد و اکثریت آلبانی تبار حاکم روز شنبه پارلمان این منطقه را افتتاح کردند.
یک سخنگوی کمیسیون اروپا اعلام کرد که برگزاری انتخابات در کوزوو مسئله ای مربوط به یونمیک ( گروه حاکم سازمان ملل در این منطقه) است.
یونمیک هم اعلام کرده است که انتخابات محلی و نتایجش از نظر این سازمان بی اعتبار بوده و غیرقانونی است.
در پی کشکمشهای طولانی بین کوزوو و صربستان، این منطقه در 17 فوریه (28 بهمن 87 ) استقلال خود را از صربستان اعلام کرد و بلافاصله چندین کشور از جمله آمریکا و چند کشور مهم اروپایی از جمله سوئد، حمایت خود را از این بیانیه اعلام داشتند.
روسیه و صربستان مخالفت شدید خود را با استقلال کوزوو اعلام کرده اند
نظر شما