به گزارش خبرنگار مهر، زبیده حسن نتاج، ظهر پنجشنبه در بازدید مسئول و کارشناس دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری گلستان از این بند افزود: میزان ارتکاب مجدد جرم از سوی زنان زندانی که به مرخصی می روند، بسیار پایین تر از مردان است.
فهیمه حسن پور، مسئول دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری گلستان گفت: کاهش جمعیت کیفری بندهای نسوان زندانهای زنان از جمله برنامه های این دفتر است.
وی افزود: با اینکه فضای محیطی و فیزیکی محدودی در زندان وجود دارد، اما عملکرد بند نسوان زندان گرگان مطلوب است.
حسن پور اظهار داشت: تلاشهایی برای اعمال سیاستهای قوه قضاییه جهت آموزش، حرفه آموزی، مسایل بهداشتی و طبقه بندی مدد جویان در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت فعالیتهای مختلف بند نسوان زنان گرگان در زمینه اصلاح، بازپروری و تربیت، واحد بهداری، مشاوره و شیرخوارگاه این بند مثبت است.
نظر شما