پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۳

قالیباف:

شهدا شاخص اصلی حرکت ما هستند

شهدا شاخص اصلی حرکت ما هستند

شهردار تهران گفت: نباید لحظه ای در این موضوع تردید کنیم که شهدا ما را به صراط مستقیم هدایت می کنند و ما به توجه و عنایت آنها نیازمندیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد باقر قالیباف ، شب گذشته در مراسم "عقیق سرخ" که به منظور یادبود شهدای محله کرمان منطقه 8 برگزار شده بود ، با بیان این مطلب اظهار کرد :  شهدا با خدا معامله کردند و جان خود را در این راه نثار کردند و البته خدا هم خریدار آنها بود و امروز شهدا بر سر خوان او نشسته اند و در محضر الهی حضور دارند .

به گفته قالیباف امروز هر فردی اگر ذره ای انصاف داشته باشد و حتی مسلمان هم نباشد بر این نکته تاکید می کند که همه ما زندگی مادی و معنوی امروز خود را مدیون شهدا هستیم.

شهردار تهران ، تاکید کرد : اگر امروز پرچم اسلام و اهل بیت (ع) در این کشور برافراشته شده و اگر عزت، امنیت، استقلال و آزادی را شاهد هستیم همه اینها به برکت خون شهداست و ما مدیون آنانیم .

وی متذکر شد : توجه به شهید  توجه به راه شهدا و احترام و کرامت خانواده شهدا و ایثارگران توجه به خودمان است و ما باید در هر موقعیت یاد شهدا و تجلیل از خانواده سرافراز آنان را فراموش نکنیم .

قالیباف افزود : امروز اگر مدعی ادامه دادن راه شهدا هستیم باید ببینیم آنها برای چه آرمانهایی رفتند و ما هم برای تحقق آن آرمانها گام برداریم .

شهردار تهران گفت : شهدا و امام می خواستند در این مقطع از تاریخ اثبات کنند که دین در اداره جامعه می تواند به همه نیازهای مادی و معنوی ما پاسخ دهد و ما امروز اگر در مسند مسئولیت هستیم باید بتوانیم این موضوع را تحقق بخشیم و با حرکت روبه جلو و رشد روز افزون  دین خود را به این کشور ادا کنیم.

قالیباف در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم  یادواره شهدا گفت : این مراسم که در این دنیای پرفریب ما را حفظ می کند.

وی با اشاره به اثرات برگزاری نشستهای یاد و خاطره شهدا ، اظهار کرد : دشمن همه توانش را بر این نکته معطوف که فرهنگ جهاد و شهادت را از ما جدا کند، چرا که آنها می دانند تا زمانی که در این ملت روحیه جهاد و فرهنگ شهادت وجود داشته باشد، ذلیل نمی شوند .

شهردار تهران همچنین با قدرانی از شورایاری محله کرمان به دلیل برگزاری مراسمی بزرگداشت شهدا، از سایر شورایاریهای محلات تهران خواست تا با برنامه ریزی، برگزاری چنین مراسمی را در دستور کار قرار دهند و بر پشتیبانی شهرداری تهران از چنین حرکتهای فرهنگی تاکید کرد .

در مراسم یادوراه شهدا محله کرمان " عقیق سرخ " جمع کثیری از اهالی منطقه 8 و خانوداه های شهدای این منطقه حضور داشتند .

تجلیل شهردار تهران از یک پدر شهید 110 ساله از بخشهای ویژه این مراسم بود. 

همچنین در این مراسم تندیس یادبود به خانواده های شهدای محله کرمان از سوی شهردار تهران اهدا شد.

کد خبر 710367

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha