پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۰۹

رایزن فرهنگی ایران در مالزی:

کمیته مشترک ایران و مالزی تشکیل شود

کمیته مشترک ایران و مالزی تشکیل شود

رایزن فرهنگی ایران در دیدار با وزیر دیانت مالزی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از ورود فرهنگ بیگانه به دو کشور، پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک ایران و مالزی را به منظور تقویت روابط دوجانبه، وحدت و تقریب مذاهب اسلامی مطرح کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار محمد حسن واحدی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه ضمن دعوت از وزیر دیانت مالزی برای سفر به ایران ، دعوتنامه مشاور رئیس جمهور و رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را به دکتر احمد زاهد حمیدی وزیر دیانت مالزی اعطا کرد.

وی بر خواست جمهوری اسلامی ایران جهت گسترس همکاریهای فرهنگی دو کشور تأکید و دعوت رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را نشانه علاقمندی ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران جهت توسعه روابط فرهنگی با کشور مالزی دانست .

رایزن فرهنگی ایران سپس به موضوع "وحدت اسلامی " پرداخت و گفت: پشنهاد می کنیم " کمیته مشترک ایران و مالزی " تشکیل دهیم و به طور دوجانبه ، موضوع وحدت امت اسلامی و تقریب مذاهب اسلامی را دنبال کنیم .

واحدی در ادامه خواستار بسط همکاریهای فرهنگی در قالب توسعه مراودات در سطح دانشمندان و علمای دو کشور ایران و مالزی شد و از دکتر حمیدی وزیر دیانت مالزی خواست در راستای همکاریهای علمی و فرهنگی اقدامات لازم را داشته باشد.
 
وی در همین رابطه پیشنهاد کمیته مشترک دیگری را هم مطرح کرد و گفت: ما می توانیم مسائل فرهنگی را به طور مشترک مورد پردازش و پیگیری قرار دهیم و لذا پیشنهاد می کنیم " کمیته مشترک فرهنگی ایران و مالزی " جهت بررسی مشترکات فرهنگی ایجاد شود .

در ادامه این دیدار، دکتر زاهد حمیدی وزیر دیانت مالزی گفت: پیشنهاد تشکیل " کمیته مشترک ایران و مالزی" پیرامون تقریب مذاهب اسلامی و همچنین تشکیل " کمیته فرهنگی ایران و مالزی " در هیئت دولت مالزی مطرح و نتیجه را منعکس می کنیم .

کد خبر 710742

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha