پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۱۳

شهردار کرمان:

اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تخریب بافت قدیمی کرمان آغاز شد

اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از تخریب بافت قدیمی کرمان آغاز شد

کرمان - خبرگزاری مهر: ابوالقاسم سیف الهی گفت: طرح مطالعاتی بافت قدیم شهر کرمان به پایان رسیده و به زودی با همکاری دستگاههای مربوطه اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با بالا آمدن سطح آب در این مناطق آغاز می شود.

سیف الهی در گفتگو با مهر اظهار داشت:  بافت قدیم شهر کرمان یکی از مجموعه های تاریخی بی نظیر در کشور است که برای ساماندهی به این مجموعه با همکاری میراث فرهنگی 430هکتار از بافت قدیم شهری کرمان در قالب طرحی جامع بافت قدیم قرار گرفته است و در سال جاری در جهت رفع مشکلات این مناطق با سرعت بیشتری پیگیری می شود.

وی گفت: برای رفع مشکل بالا آمدن سطح آبهای زیر زمینی در بافت قدیم شهر کرمان بزودی 12 حلقه چاه در این مناطق حفر خواهد شد و آب های زیر زمینی این مناطق به نقاط کم برای آبیاری درختان منتقل می شود.

شهردار کرمان گفت: در صوت افزایش 5 درصد اعتبارات استانی به شهرداری کرمان افق روشنی در عمران شهری باز خواهد شد.

وی تصریح کرد: اعتبارات استانی در سالهای گذشته نیز به شهرداری تعلق می گرفت اما امسال تخصیص 5 درصد از اعتبارات به صورت رسمی به تصویب رسیده است.

شهردار کرمان گفت: در سال جاری در جهت جذب سرمایه گذار در بخش عمران شهری تلاش خواهیم کرد و در حال حاضر نیز بخش خصوصی در بسیاری از پروژه های بزرگ شهر کرمان در حال فعالیت است.

کد خبر 710931

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha