پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۴۸

بخش خدمات درمانی صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان پلمپ شد

شهرداری تهران بخش خدمات درمانی صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور را پلمپ کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت خبری سازمان تربیت بدنی، ظهر امروز ماموران شهرداری منطقه 3 تهران با مراجعه به ساختمان فدراسیون های اسکی، وزنه برداری، کوهنوردی، چوگان، سوارکاری و صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور واقع درخیابان پاسداران خیابان بهارستان هشتم پلاک 17 – بخش درمان صندوق حمایت از قهرمانان را پلمپ کردند و قصد دارند درب همه فدارسیون های مستقر در این ساختمان را پلمپ کنند.

"خزایی" مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور در خصوص این اقدام شهرداری تهران اظهار داشت: متأسفانه ماموران شهرداری بدون اعلام قبلی و با برخوردی ناشایست در این ساختمان حضور یافتند و باعث مختل شدن امور جاری صندوق و خدمات ما به قهرمانان و ورزشکاران شدند، بویژه با پلمپ کردن بخش درمان هم اکنون تعدادی از قهرمانان ما پشت درب پلمپ شده هستند و با این وضعیت قادر نیستیم هیچ خدمتی به این عزیزان ارائه دهیم.

وی ادامه داد: مأموران شهرداری عدم دریافت پایان کار را از سوی سازنده این ساختمان دلیل اقدام خود می دانند و معتقدند چون کاربری این ساختمان ورزشی است و در ساختمان کار اداری صورت می گیرد باید پلمپ شود در حالی که کار ما و همه فدراسیون ها در این ساختمان فرهنگی ورزشی است و این ادعای آنان غیرمنطقی به نظر می رسد.

همچنین "روشن پور" دبیر فدراسیون اسکی که ساختمان این فدراسیون در طبقه همکف واقع شده است، تصریح کرد: شهرداری بدون اعلام قبلی مأموران خود را به این محل فرستاده است در شرایطی که ما جام جهانی اسکی روی چمن را پیش روی داریم و میزبانی این مسابقات برای کشور ما بسیار حائز اهمیت است بنابراین ما این اجازه را نداریم که در این شرایط درب فدراسیون پلمپ شود، ما پیگیری قضایی را به وارد آمدن خدشه به نام کشورمان در مجامع بین المللی ترجیح دادیم.

این گزراش حاکی است، که مأموران شهرداری اعلام کرده اند که باید طبقه همکف ساختمان مربوطه تخریب و به پارکینگ تبدیل شود.

کد خبر 710992

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha