به گزارش خبرنگار مهر در شهریار، محمدرضا تجلی پور، ظهر امروز در جلسه شورای ادارای این شهرستان اظهار داشت: سهام تخصیصی شهریار به 17 هزار و 941 نفراز مددجویان کمیته امداد، هزار و 385 نفر از مددجویان بهزیستی و 789 نفر از اعضای بسیج تعلق گرفته است.
وی افزود: 17 هزار و 522 نفر از مشمولین این طرح در شهریار به شرکت تعاونی مراجعه و سهام دریافت کردند که از این تعداد 16 هزار و 992 نفر سود سهام را دریافت کردند و 530 نفر به دلیل مغایرت اطلاعاتی تاکنون موفق به دریافت سود این سهام نشده اند.
این مسئول خاطرنشان کرد: طی مرحله اول واگذاری سهام عدالت در شرکت تعاونی عدالت شهریار 17 هزار و 522 نفر ثبت نام شدند و 16 هزار و 992 نفر سود دریافت کردند و 530 نفر نیز باقیمانده اند.
تجلی پور بیان داشت: به 231 هزار و 551 نفر از روستاییان و عشایر فاقد شغل و کم درآمد استان تهران سهام عدالت اختصاص یافته است که تا پایان تیرماه سال جاری، 221 هزار نفر از این افراد در قالب 67 خانوار روستایی و عشایر و 10 هزار نفر پس از رفع مغایرتهای موجود سهام خود را دریافت خواهند کرد.
دبیر مرکزی ستاد توزیع سهام عدالت استان تهران یادآور شد: برای مرحله دوم طرح واگذاری سهام عدالت در استان تهران، 178 هزار نفر سهمیه در نظر گرفته شده است که در آینده نزدیک سهمیه هر شهرستان ابلاغ و از بقیه روستاییان واجد شرایط که در مرحله اول ثبت نام نشده اند، ثبت نام می شود.
نظر شما