پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۵۳

بخش کشاورزی بیشترین مصرف را در بین مشترکان برق فارس داشته است

شیراز - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: در سه ماهه اول سال جاری مشترکین بخش کشاورزی با 55درصد مصرف انرژی، بیشترین میزان مصرف را بین مشترکان داشته اند.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، اصغر حدادی ظهر امروز در جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس افزود: اگر این گروه از متشرکین، به رعایت صرفه جویی متقاعد بشوند می توان خاموشی در کل استان را به حداقل ممکن برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: هم اینک 15هزار اشتراک کشاورزی در سطح استان فارس 450مگاوات برق را در زمان پیک بار، مصرف می کنند که این میزان نیمی از کل پیک مصرف استان را تشکیل می دهد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس متذکر شد: باید تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن این بخش در خصوص صرفه جویی به کار بست و چنانچه باز هم متقاعد نشدند باید از شیوه های دیگری آنها را به صرفه جویی ملزم کرد.

حدادی با تاکید بر اینکه کشاورزان از اعمال صرفه جویی و عدم مصرف در زمان پیک بار انرژی متضرر نمی شوند، گفت: کشاورزان اگر به جای ساعات ظهر و بعد از ظهر از ساعت 24 تا شش از پمپ های برقی استفاده کنند هم در راستای جلوگیری از تبخیر آب، راندمان کاری بالاتری خواهند داشت و هم به دلیل کاهش هزینه برق مصرفی، سرجمع هزینه های آنها کاهش می یابد.

وی همچنین با اشاره به حساسیت شورای اصناف در خصوص تعیین ساعت کاری برای اصناف در سطح استان فارس نیز اظهار داشت: به زودی ساعت کاری اصناف مختلف از سوی این شورا اعلام می شود.

مدیر عامل شرکت توزیع برق استان فارس عنوان کرد: باید ساعت پایان کار اصناف در ایام تابستان که با مشکل تامین برق رو به رو هستیم بین 20و 30دقیقه تا 21و 30دقیقه تعیین شود.

حدادی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: در پایان تابستان امسال 10مشترکی که بیشترین صرف جویی را داشته باشند مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

وی اضافه کرد: همچنین مدیران و اعضای کمتیه صرفه جویی و پرسنل ادارات شهرستانهایی که بالاترین میزان صرفه جویی در مصرف برق را در این ایام داشته باشند نیز تشویق می شوند.

کد خبر 712978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha