به گزارش خبرنگار مهر در کرج، بهنام احمدپور مبارکه ظهر امروز در نشست مشترک مدیران رادیو البرز با رابطان خبری ادارات شهرستان ساوجبلاغ اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست برقراری ارتباط رابطان خبری و مسئولان این ادارات با مردم از طریق رادیو است.
وی افزود: یکی از برنامه های موفق رادیو البرز بیان مطالبات مردمی از طریق این رسانه و شنیدن پاسخ مسئولان بوده است که از این پس با برگزاری این نشست می بایست این ارتباط در شهرستان ساوجبلاغ نیز افزایش یابد.
احمدپور خاطر نشان کرد: هدف از برقراری تعامل بیشتر با مردم و مسئولان، تنها بیان مشکلات مردم نیست بلکه هدف برقراری یک ارتباط دوسویه است که در آن به کارها و اقدامات صورت گرفته از سوی ادارات نیز پرداخته می شود.
این مسئول یادآور شد: متاسفانه برخی مسئولان پشت برخی شعارهای غیرمنطقی خود را پنهان می کنند در حالیکه در عمل حاضر به پاسخگویی نیستند و این در حالیست که هدف رسانه تنها انتقاد از مسئولان نیست.
مدیرکل رادیو البرز عنوان کرد: تغییر اسم رادیو کرج به رادیو البرز به این دلیل است که این رادیو حوزه تحت پوشش خود را از شهرستان کرج به شهرستانهای غرب استان تهران گسترش داده است.
نظر شما