پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۲۳

منوچهر فراقی:

5/4 میلیارد تومان برای حذف نقاط حادثه خیز لرستان اختصاص یافت

5/4 میلیارد تومان برای حذف نقاط حادثه خیز لرستان اختصاص یافت

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استانداری لرستان گفت: در سال جاری 5/4 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی برای حذف نقاط حادثه خیز لرستان اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد ، منوچهر فراقی عصر دیروز در جلسه کارگروه ایمنی جاده ها وکاهش تصادفات اظهار داشت: علاوه بر اعتبارات استانی 5/4 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی برای حذف نقاط حادثه خیز جاده های استان برآورد شده که می تواند در این جهت کمک بسیار مؤثری باشد.

وی با تأکید بر اینکه اهداف این کمیته تصادفات و ایجاد ایمنی در جاده هاست، عنوان کرد: در صورت برنامه ریزی منسجم و اصولی و اجرایی نمودن برنامه ها می توان نقاط حادثه خیز جاده ها را اصلاح کرد در نتیجه شاهد جاده هایی ایمن و کم حادثه باشیم .

معاون امور عمرانی استانداری لرستان تصریح کرد: حاصل فعالیتهای انجام شده، نتیجه بسیار خوبی در زمستان گذشته داشت و در مجموع کاهش 5/18 درصدی تلفات جاده ای یکی از نتایج مهم آن بود که نسبت به بسیاری از استانها، لرستان از پیشرفت بهتری در این زمینه برخوردار بود.

فراقی گاردریلها و دور برگردانهای غیر استاندارد را از مهم ترین عوامل حادثه خیز بودن جاده های استان دانست و بر اصلاح آنها تأکید کرد .

وی افزود: در صورت نصب گاردریل در جاده ها به صورت دوبل انجام شود زیرا گاردریل های تکی خود یکی از عوامل خطرساز جاده ها محسوب می شود.

کد خبر 713263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha