پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۸:۴۴

کاهش 60 درصدی تصادفات در محور هراز

کاهش 60 درصدی تصادفات در محور هراز

ساری - خبرگزاری مهر: فرمانده پلیس راه آمل گفت: با نصب دستگاه میسر یاب و سامانه ماهواره ای جی پی اس بر روی وسایل نقلیه مسافربری و سوخت رسانی حدود 60 درصد تصادفات در محور هراز کاهش یافته است.

سرگرد سید علی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل افزود: این تجزیه و تحلیل آماری در مقایسه با مدت پیش از نصب دستگاه جی پی اس در خودروها و تردد آنها در محور هراز به دست آمده است.

وی با بیان اینکه سامانه جی پی اس در مرحله نخست برای تریلرهای حامل سوخت و در مرحله دوم برای وسائط نقلیه مسافربری در محور هراز در نظر گرفته و اجباری شده بود تصریح کرد: برای کاهش تصادفات و کنترل سرعت وانت ونیسان بارها اولویت سوم به این نوع خودروها در محورهای ارتباطی مازندران اختصاص داده شده است.

فرمانده پلیس راه آمل اظهار داشت: در صورت عدم نصب این دستگاه از اول تیرماه و مشاهده آن توسط پلیس راه در این نوع خودروها از تردد آنها جلوگیری خواهد شد.

سرگرد حسینی با اشاره به تسهیل در کار رانندگانی که تاکنون بنا به مشکلاتی موفق به نصب دستگاه فوق در خودروهایشان نشدند خاطر نشان کرد: با اخذ تعهد و گرفتن مدارک رانندگان به مدت سه روز تا یک هفته برای نصب دستگاه جی پی اس در خودروهایشان مهلت داده می شود.

وی مبلغ هر دستگاه را 265 هزار تومان اعلام و افزود: شرکتی در آمل تاکنون 960 دستگاه بر روی وسائط نقلیه نصب کرده است.

فرمانده پلیس راه آمل افزود: این شرکت به طور میانگین روزانه 30 دستگاه به رانندگان خودروها در آمل تحویل می دهد.

وی در خصوص ویژگی های فنی و کارآیی دستگاههای فوق اظهار داشت: این سامانه ماهواره ای بوده که با نصب و فعال شدن آن در خودروها میزان سرعت، مسیر حرکت و اطلاعات دیگر خودرو توسط پلیس راه بازخوانی می شود.

وی از همه رانندگانی که تاکنون موفق به نصب دستگاه فوق نشدند خواست برای پیشگیری از تصادفات و کنترل وسایل نقلیه هر چه سریعتر نسبت به نصب اقدام کنند.

کد خبر 713347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha