پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۹:۰۹

معاون عمرانی استاندار فارس:

نوآوری در طرح های عمرانی شهرها باید ایجاد شود

شیراز - خبرگزاری مهر: صمد رجا گفت: نوآوری و خلاقیت در اجرای طرح های عمرانی شهرها باید به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، رجا در مراسم افتتاحیه سیزدهمین نشست معاونین، کارشناسان فنی و عمرانی شهرداری کلانشهرهای کشور در شیراز افزود: استفاده از نوآوری و خلاقیت در پروژه های عمرانی شهرها بر دیدگاه مردم و اثر بخشی طرح در جامعه موثر است.

وی تصریح کرد: در اجرای طرح های عمرانی باید با بررسی و تحقیقات مناسب و در نظر گرفتن ارزش اقتصادی طرح نسبت به اجرایی کردن آن اقدام شود.

معاون عمرانی استاندار فارس با تاکید بر اینکه طرح های شهری باید با سرعت بیشتری پیگیری شود، افزود: در این راستا کیفیت کارها و طرح ها باید به گونه ای باشد که موجبات اتلاف وقت و هزینه نشود در نتیجه باید معاونتهای فنی و عمرانی کلانشهرها خود را با فناوری های روز هماهنگ کرده تا بهترین خدمات را به مردم ارائه دهند.

رجا توان مهندسی در ایران را مناسب ارزیابی کرد و گفت: در این خصوص باید با ساماندهی مدیریت اداری در فضای مهندسی، حرکت کنیم به طوریکه سیستم به گونه ای تنظیم شود که کارهای مهندسی به خوبی ارزش خروجی داشته باشد.

معاون عمرانی استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: با توجه به اینکه استان فارس هفت درصد مساحت و شش درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده در سفر اعضای هیئت دولت به این منطقه امکان برنامه ریزی استان محور به فضاهای استانی داده شد.

رجا گفت: در سفر رئیس جمهوری به استان فارس اعتباری بالغ بر 20هزار میلیارد تومان به استان اختصاص یافت که هم اکنون حدود 70درصد از پروژه های مصوب این سفر نیز در حال انجام است.

در ادامه همایش رئیس شورای شهر شیراز نیز بیان کرد: ایجاد عمران شهری، دفن زباله و فضای سبز وظیفه اصلی شهرداریهاست و این دستگاه ها در حالیکه با کمبود اعتبارات رو به رو هستند باید این سه موضوع را مد نظر قرار دهند.

محسن معین افزود: احداث کتابخانه، بیمارستان و کمک به ارگانهای نظامی، دانشگاه ها و بهزیستی کاری پسندیده است اما هریک دارای متولی دولتی هستند و اگر شهرداریها قبل از رسیدگی به وظایف خود به این مسائل بپردازند مردم را از امکانات و اعتبارات ملی محروم کرده اند.

وی ضمن انتقاد بر نوع برنامه ریزی های دولتی در خصوص اجرای پروژه های عمرانی شهری گفت: برنامه ریزان دولتی معتقدند که پس از اتمام پروژه های نیمه تمام باید پروژه های جدید را شروع کرد در صورتیکه وقتی تقاضای رقیب زیاد است و اجازه نمی دهد پروژه های نیمه تمام پایان یابد در غفلت فرو می رویم و دیگر رقبا اعتبارات شهرداری را جذب خواهند کرد.

رئیس شورای شهر همچنین ضمن انتقاد به بی توجهی دولت به شوراها نیز بیان کرد: در کشور ما به رغم تاکید قانون اساسی به شوراهای شهر و توقع مردم از شهرداریها و شوراها، دولت به مسئولیت قانونی خود جهت عمران و آبادی شهرها توجه ای نکرده است.

معین با اشاره به اینکه شوراها بدون پشتوانه مالی و اداری با چالشی شدید رو به رو شده اند، تصریح کرد: اگرچه تشکیل شوراها اقدامی مثبت بود اما به دلیل عدم وجود این پشتوانه ها با مشکل مواجه شده که نتیجه آن را در فاجعه اخیر سعادت آباد تهران می توان مشاهده کرد.

رئیس شورای شهر شیراز گفت: شهرداریها برای جبران کمبود اعتبارات خود مجبور به فروش تراکم هستند و در این راستا اصول فنی شهرسازی به ناچار زیر پا گذاشته می شود.

معین تاکید کرد: در شهرهای شیراز، تبریز، اصفهان و مشهد نیز ممکن است حادثه ای نظیر سعادت آباد رخ دهد که می توان بروز یک فاجعه خزنده ملی را احساس کرد.

وی اظهار داشت: در صورت وقوع یک زلزله شدید در یکی از کلانشهرها ضعف برخی قوانین نمایان می شود.

کد خبر 713864

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha