به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "یاسر عبد ربه" دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) در کنفرانس مطبوعاتی خود در شهر رام الله گفت : ساف دسیسه های رژیم صهیونیستی برای توسعه شهرک سازی در سرزمین های فلسطینی از جمله بیت المقدس را بسیار خطرناک می داند.
وی افزود: این سازمان بعد از بازگشت ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از پاریس به سبب این دسیسه ها، متوقف کردن تماسها با اسرائیل را تا زمان توقف فعالیتهای شهرک سازی بررسی می کند.
عبدربه گفت : این تصمیم امروز در جریان نشست رهبری فلسطین در شهر رام الله به ریاست ابومازن پیش از عزیمت وی به پاریس برای شرکت در اجلاس سران اتحادیه مدیترانه ای گرفته شد و ابومازن این تصمیم را به آگاهی ایهود اولمرت نخست وزیر اسرائیل و طرفهای شرکت کننده در اجلاس پاریس خواهد رساند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا مقصود وی از متوقف کردن تماسها، توقف مذاکرات با رژیم اسرائیل نیز است، گفت : من روشن صحبت کردم و رویکرد ما در راستای اتخاذ موضعی برای توقف روابط با اسرائیل است.
با وجود مخالفت جهانی با سیاست شهرک سازی رژیم صهیونیستی، این رژیم دیروز از طرح جدیدی برای توسعه شهرکها در بخش شرقی شهر اشغالی بیت المقدس خبر داد.
مسئولان رژیم اسرائیل گفتند که کمیته به اصطلاح برنامه ریزی شهری رژیم اسرائیل با طرح ساخت 920 واحد مسکونی صهیونیست نشین در بخش شرقی شهر اشغالی بیت المقدس موافقت کرده است.
عبدربه گفت : از این لحظه به بعد دیگر نمی توانیم به این فعالیتهای شهرک سازی و تلاشهای روزانه اسرائیل برای تضعیف کردن تشکیلات خودگردان مثلا از طریق بستن موسسات فلسطینی که درچارچوب قوانین فلسطین فعالیت می کنند، بی توجه باشیم.
وی افزود: اقدامات اسرائیل نه تنها نقض تفاهمهای آناپولیس است، بلکه تلاشی برای از بین بردن فرایند سیاسی نشات گرفته از این کنفرانس است،بنابراین امیدوارم که طرفهای بین المللی موضع ما را که درجریان کنفرانس پاریس مطرح خواهد شد، درک کرده و به مراجع ذیربط بین المللی منتقل کنند.
نظر شما