پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۱۲

پرتابگر چکش ایران :

کسب مدال در بازیهای آسیایی گوانگجو هدف اصلی من است

کسب مدال در بازیهای آسیایی گوانگجو هدف اصلی من است

کاوه موسوی با شکستن مجدد رکورد پرتاب چکش ایران در مسابقات تخصصی تهران گفت: هدف من کسب مدال در بازیهای آسیایی گوانگجو چین است.

دوومیدانی کار عضو تیم ملی ایران در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: هرچند نتوانستم در مسابقات تخصصی ماده پرتاب چکش در تهران به ورودی المپیک برسم اما از رکوردی که زدم بسیار راضی هستم . قطعا با تکرار رکورد بالای 70 متر می توانم درآسیا به مدال برسم. 

وی با بیان اینکه هدفش کسب مدال در مسابقات تخصصی پرتابها در هند است گفت: این مسابقه که تنها در ماده های پرتابی است ، دو ماه دیگر در دهلی برگزار می شود که امیدوارم بتوانم نتیجه خوبی در این رقابت ها کسب کنم، پس از آن برنامه های خود را به نوعی تدوین می کنم که بتوانم حضوری موفق در بازیهای آسیایی گوانگجوی چین داشته باشم.

پرتابگر چکش کشورمان افزود: سطح مسابقات آسیایی از رقابت های جهانی پائین تراست. در شرایطی که رکورد بالای 70 متر در این ماده در آسیا به معنی قرار گرفتن بر روی یکی از سکوهاست، ورودی رقابت های جهانی بالای 74 متر بوده و هرگز ورزشکاری با این رکورد نمی تواند در میدان جهانی حرفی برای گفتن داشته باشد.

وی با ابراز رضایت از حضور مربی اوکراینی اش گفت: هر چند موفق به کسب ورودی المپیک پکن نشدم اما از مسئولان فدراسیون درخواست کردم تا فرصتی برای حضور من در کمپ تمرینی پرتابگران چکش جهان در اوکراین فراهم کنند.

موسوی تصریح کرد: در این فصل از تمرینات، پرتابگران چکش خوب دنیا به ویژه ورزشکاران المپیکی در این کمپ تمرین می کنند که قطعا اگر زمینه حضور من در این دهکده فراهم شود تجربه بسیار خوبی را بدست خواهم آورد.

رقابت های اختصاصی پرتاب چکش ایران چهارشنبه هفته گذشته در محل مجموعه آفتاب انقلاب تهران برگزار شد که طی آن کاوه موسوی با پرتابی به میزان 70 متر و 89 سانتی متر رکورد این رشته را 2 متر و 73 سانتی متر جابجا کند اما موفق به کسب ورودی المپیک نشد. رکورد قبلی این رشته پیش از این به میزان 68 متر و 16 سانتی متر متعلق به خود این ورزشکار بود.

کد خبر 714340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha