پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۵۰

حجت الاسلام طائب

آمریکاییها از تغییر رفتار ایران در مقابل زورگویی ناامید هستند

آمریکاییها از تغییر رفتار ایران در مقابل زورگویی ناامید هستند

مشهد - خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی مقاومت بسیج گفت: آمریکاییها از تغییر ساختار و رفتار زودهنگام ایرانیان ناامید هستند و متوجه شده اند که ایران در مقابل زورگویی کوتاه نمی آید.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام حسین طائب ظهر امروز در جمع مسئولان بسیج دانشجویی بیش از 130 دانشگاه  در اردوی تحول و تعالی بسیج دانشجویی در مشهد افزود: انقلاب اسلامی در تقابل با دشمن، فرآیندی را سپری کرده است که به سادگی قابل عبور کردن نیست .

وی افزود: در این تقابل راهبرد تغییر ساختار را با مقاومت ملت به تغییر رفتار و آن را به راهبرد مهار کشاندیم و امروز آمریکایی‌ها از تغییر ساختار و رفتارمردم ایران ناامید هستند.

فرمانده نیروی مقاومت بسیج کشور تصریح کرد : امروز آمریکایی‌ها برای محقق نشدن چشم انداز 20 ساله و برای اینکه ایران برای جهانیان در عرصه اداره زندگی مطلوب به الگویی تبدیل نشود، همه تلاش خود را در بعد داخلی و خارجی انجام می‌دهند.

طائب تاکید کرد: نقش‌ آفرینی جمهوری اسلامی از نظر فرهنگی در خاورمیانه و الگو قرارگرفتن در جهان مستضعفین برای غرب قابل پذیرش وتحمل نیست.

وی با اشاره به چالش‌هایی که دشمنان از ابتدا تاکنون سر راه کشور به وجود آورده اند، اظهار داشت: اگر بخواهیم تحول انجام دهیم و تعالی شکل بگیرد، باید روش و هدف خود را بازنگری کنیم .

طائب افزود: امام راحل با نوآوری و بیدار کردن مردم و به وجود آوردن انقلاب اسلامی، خط بطلانی کشید بر طغیانی که استکبار و عوامل آن در کشور ما کرده بودند.

وی تصریح کرد: دانشجوی ما باید بداند در این سه دهه تهدیدات سیاسی ما چه بوده است و اگر کانون‌های شما جواب داد و گذشته را مطالعه کردید، چراغ راه آینده را هم می‌گیرید.

کد خبر 714504

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha