به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه ساری امروز در خطبه های نماز جمعه این شهرستان افزود: دولت و مجلس تمام تلاش خود را برای کاهش تورم داشته باشند .
وی خاطر نشان کرد: دولت به تنهایی نمی تواند مشکل اقتصادی و گرانی کشور را حل کند بلکه برای رفع آن نیازمند عزم همگانی و ملی است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به سالروز پذیرش قطعنامه 598 از سوی امام خمینی (ره) تصریح کرد: حضرت امام خمینی (ره) در حالی به پذیرش این قطعنامه تن داد که در پایان اعلام کرد جنگ اسلام و کفر جنگی دائمی است.
امام جمعه ساری با بیان اینکه بحران های سیاسی و اقتصادی بسیاری در دنیا در حال وقوع است یاد آور شد: ایران اسلامی به برکت وجودی ملت آزاده هیچ گاه اسیر این بحران ها و تنش ها نخواهد شد.
خطب جمعه مرکز استان نیز با اشاره به سالگرد تاسیس شورای نگهبان قانون اساسی گفت: شورای نگهبان حافظ اسلامی بودن قوانین جاری کشور بوده و اجازه نمی دهد قوانین مغایر با اسلام به تصویب برسد.
وی اظهار داشت: شورای نگهبان برای شناسایی و دعوت از افراد صالح و خدمتگزار به مردم ایجاد شده است.
طبرسی با اشاره به سالگرد کشتار مردم بی دفاع در مسجد گوهرشاد مشهد مقدس گفت: رضا خان قلدر هم در مقابل مقاومت و ایستادگی وصف ناپذیر مردم مشهد ناکام ماند .
امام جمعه ساری نیز از مسئولین فرهنگی استان خواست تا برای اوقات فراغت دانش آموزان و جوانان برنامه ریزی اصولی داشته باشند زیرا دشمن قصد نفوذ و رسوخ در افکار جوانان پاک این مرز و بوم را دارد.
نظر شما