پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ تیر ۱۳۸۷، ۹:۴۴

معاون وزیربهداشت به‌مهرخبرداد: دانشگاههای علوم پزشکی مجاز به پذیرش بدون کنکور دانشجوی کاردانی شدند

معاون وزیربهداشت به‌مهرخبرداد: دانشگاههای علوم پزشکی مجاز به پذیرش بدون کنکور دانشجوی کاردانی شدند

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: دانشگاههای علوم پزشکی از سال آینده می توانند رشته های مورد نیاز در مقطع کاردانی را به صورت پذیرش بومی و با استفاده از شیوه نامه به وزارت بهداشت برای تصویب ارائه دهند.

دکتر بهرام عین اللهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هم اکنون برای پذیرش در رشته فوریتهای پزشکی در مقطع کاردانی از شیوه نامه استفاده می شود و دانشگاههایی که نیاز داشته باشند می توانند از این طریق دانشجوی خود را بدون آزمون بپذیرند.

وی افزود: دانشگاههای علوم پزشکی که از سال آینده مایل هستند در رشته هایی که نیاز دارند دانشجو را به صورت بومی پذیرش کنند، درخواست مجوز پذیرش بدون آزمون را به وزارت بهداشت ارائه می دهند و پس از تصویب در وزارت بهداشت می توانند به پذیرش به این شکل اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: این کار در راستای قانون مصوب مجلس است که به وزارت بهداشت اجازه داده شده است که شیوه هایی را برای حذف تدریجی کاردانی اتخاذ کند.

عین اللهی تأکید کرد: در شیوه نامه پذیرش بدون آزمون، سوابق تحصیلی و معدل دوره تحصیلی فرد نیز مورد توجه قرار می گیرد.

کد خبر 714703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha