امید علی پارسا در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج اظهار داشت: باید این مسئله را بپذیریم که خواسته و یا ناخواسته روند جمعیت عشایر به سمت اسکان در شهر و روستا پیش می رود از اینرو با برخوردار بودن از آمار دقیق و اطلاعات صحیح نسبت به فراهم کردن زیر ساختهای رفاهی، خدماتی، بهداشتی، فرهنگی، ورزشی، معیشتی، اشتغال و اسکان عشایر، می توان بهتر برنامه ریزی کرد.
وی بیان داشت: گردآوری آمار و اطلاعات اقتصادی اجتماعی از عشایر کوچنده در قالب سه هدف، شناخت وضعیت و روند فعلی و مقایسه با گذشته، مقایسه آماری آنها در همه زمینه ها با رده های هم عرض و و برنامه ریزی مدون برای توسعه آینده آنها انجام گرفت.
پارسا عنوان کرد: سومین سرشماری عشایر کوچنده به منظور برنامه ریزی درازمدت و کوتاه مدت برای بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی و ساماندهی کوچ و اسکان آنها انجام می شود.
مدیر اجرایی سرشماری عشایر کوچنده استان اظهار داشت: طرح سرشماری هر 10 سال یکبار انجام می شود که ویژگیهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و رفاهی عشایر را بیان می کند.
به گفته پارسا، این سرشماری تنها مربوط به عشایری است که کوچنده هستند و پایه اقتصادی و زندگی آنها مبتنی بر دامداری است.
پارسا یادآور شد: حدود 22 میلیون نفر از جمعیت کشور به نوعی وابسته به عشایرند که در شهرها و روستاها مستقر هستند و عشایر کوچنده با دو درصد جمعیت کشور، 25 درصد از تولیدات دامی کشور را دارند.
نظر شما