به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، همایش بین المللی "توانایی خانواده در شریعت اسلام" که از دیروز 22 تیرماه در دانشکده شریعت دانشگاه دمشق در سوریه برگزار شد، امروز 23 تیرماه به پایان می رسد.
دکتر وائلا معلا رئیس دانشگاه دمشق به اهمیت موضوع همایش اشاره کرد و اظهار داشت: تعمیق ارتباط میان افراد جامعه و امکان روابط اجتماعی و انسانی به منظور حفظ حقوق زن، مرد و فرزند از اهمیت بسیاری برخوردار است و تحقیقات علمی، آموزشی، دینی و اجتماعی بسیاری باید در این خصوص صورت گیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: کوتاهی در روابط خانواده های اسلامی باید برطرف شود از این رو در این همایش سعی می شود تا مشکلات اجتماعی را که به بنیان خانواده ها رسوخ کرده بررسی و برطرف کرد.
دکتر محمد حسن البغا رئیس دانشکده شریعت دمشق یادآور شد: جلسات این همایش امکانات خانواده و ارتقاء سطح آنها را ارائه می کند، چرا که توانا کردن و امکان دادن به خانواده در درجه اول بر هر انسانی واجب است. خانواده های مسلمان باید در این شرایط به اخلاق و فضای اخلاقی تمسک جویند و سعی می کنیم در این همایش به این مهم پرداخته شود.
دکتر محمد سعید رمضان البوطی استاد دانشکده شریعت نیز به اهمیت موضوع خانواده در جوامع اسلامی اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی در سایه تلاشهای خارجی که سعی در از بین بردن مؤلفه های خانواده و زیربنای خانواده های اسلامی دارند و از هر تلاشی برای به انزوا کشاندن و ضعیف کردن خانواده ها استفاده می کند؛ خانواده های مسلمان باید به ریشه ها و اصالت اصیل خود پناه برند و ارزشهای شرعی، اخلاقی و آموزشی را به منظور بقاء خانواده و امنیت آنها مورد توجه قرار دهند.
این همایش بین المللی با حضور اندیشمندانی از کشورهای ایران، کویت، سوریه، مصر، عربستان، لبنان و عرفا، طی روزهای شنبه و یکشنبه 22 و 23 تیرماه در دمشق برگزار می شود .
نظر شما