دکتر پرویز باورصاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت: رشته مهندسی برق الکترونیک دریایی از جمله رشته هایی است که "شایستگی" دارد یعنی فردی که در این رشته تحصیل می کند پس از تحصیلات دانشگاهی نیازمند مدارک حرفه ای است و امتحانات بین المللی می گذارند و یک ترم نیز بر روی کشتی کار می کند.
وی افزود: حداقل 30 نفر در اولین دوره پذیرش دانشجو در این رشته پذیرش می شوند. همچنین برای تامین عضو هیئت علمی نیز با حمایت بنیاد جانبازان 25 نفر از میان دانشجویان دکتری دانشگاههای صنعتی کشور مانند صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر و علم و صنعت ایران بورس می شوند.
رئیس دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از موافقت اولیه گروه علوم و فنون شورای گسترش آموزش عالی با راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته حمل و نقل منطقه ای در این دانشگاه خبر داد و راه اندازی این رشته را منوط به تصویب نهایی در شورای گسترش آموزش عالی دانست.
دکتر باورصاد از پیگیری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر برای اخذ مجوز ایجاد مقطع کارشناسی ارشد رشته بیوتکنولوژی دریا در این دانشگاه خبر داد.
نظر شما