پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۲۳

نشست فوق العاده اتحادیه عرب درباره سودان برگزار می شود

نشست فوق العاده اتحادیه عرب درباره سودان برگزار می شود

در پی درخواست سودان از کشورهای عربی برای بررسی موضوع تحت پیگرد قرار دادن رئیس جمهوری این کشور از سوی دادگاه جنایی بین المللی،اتحادیه عرب نشست فوق العاده برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه عکاظ ، درحالی که سودان خواستار برگزاری نشست فوق العاده اتحادیه عرب برای بررسی موضوع تحت پیگرد قرار دادن "عمر حسن البشیر" رئیس جمهوری سودان از سوی سازمان ملل متحد شد؛ عمرو موسی دبیرکل اتحادیه عرب برای برگزاری این نشست، تماسهایی با طرفهای عربی برقرار کرد.

رئیس دفتر دبیرکل اتحادیه عرب اعلام کرد: هنوز زمان دقیق این نشست مشخص نشده است.

به گفته وی، هدف از برگزاری این نشست آن است تا کشورهای عربی موضع واحدی در برابر این مسئله اتخاذ کنند و همچنین همراهی کامل خود را با سودان در این باره اعلام نمایند.

وزارت امور خارجه آمریکا جمعه21 تیر اعلام کرد که لوریس مورینو اوکامبو دادستان کل دادگاه جنایی بین المللی حکم احضار عمر البشیر رئیس جمهوری سودان را به اتهام جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت خواستار خواهد شد.

اوکامبو پنجشنبه گذشته در بیانیه ای اعلام کرد که وی دوشنبه این هفته دلایل جدیدی را به دادگاه جنایی بین المللی درباره جنایت های صورت گرفته در پنج سال اخیر علیه غیرنظامیان در منطقه دارفور در غرب سودان ارایه و مسئولان آن را معرفی خواهد کرد.

این درحالی است که السمانی الوسیله وزیر مشاور در امور خارجه سودان هشدار داد که هرگونه اقدام دادگاه جنایی بین المللی علیه عمر البشیر فرایند شکننده صلح در منطقه دارفور در غرب سودان را تهدید خواهد کرد.

ازسوی دیگر شورای صلح و امنیت اتحادیه آفریقا،به دادگاه جنایی بین المللی درباره پیگردهای مسئولان سودانی هشدار داد.

کد خبر 715556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha