پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ تیر ۱۳۸۷، ۱۵:۰۸

اقدامات مقابله با خسارات ناشی از خشکسالی در بیرجند انجام می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: با خسارت ناشی از خشکسالی بر جمعیت دامی استان مقابله می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد رضایی، ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شدت بحران خشکسالی در سال زراعی جاری و تاثیر آن بر جمعیت دامی استان از اوایل سال جاری اقدامات پیشگیرانه ای جهت پیشگیری و مقابله با این خسارت آغاز شد.

وی ادامه داد: از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه می توان به سمپاشی بدن 641 هزار و 666 راس دام، سمپاشی دو میلیون و 385 هزار و 160 متر مربع جایگاه نگهداری دامها، واکسیناسیون 300 هزار راس دام علیه بیماریهای دامی، دارو خوران دامها به تعداد 78 هزار و 966 نوبت سر و تهیه و توزیع 25 هزار کیلوگرم مکمل درمانی دامی در بین دامداران سطح استان اشاره کرد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی همچنین از پرداخت تسهیلات بانکی جهت راه اندازی شرکتهای پخش دارو و مواد بیولوژیک در استان خبر داد.

رضایی تصریح کرد: به منظور تقویت حضور بخش خصوصی در استان و واگذاری فعالیت به این بخش به متقاضیان راه اندازی شرکتهای پخش استانی دارو، واکسن و مواد بیولوژیکی دامپزشکی تسهیلات اعطا خواهد شد.

وی یادآور شد: متقاضیان می توانند جهت دریافت اطلاعات کامل به اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی مراجعه و درخواست کتبی خود را تسلیم کنند.

کد خبر 715713

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha