۲۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۱۰

جزئیات پیشنهاد کارگزاران برای تعیین" نظام تصمیم گیری واحد اصلاح طلبان"

جزئیات پیشنهاد کارگزاران برای تعیین" نظام تصمیم گیری واحد اصلاح طلبان"

عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی از ارائه پیشنهادی در حزب کارگزاران با عنوان تعیین "نظام تصمیم گیری" بین اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دهم خبرداد .

اسحاق جهانگیری، عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی در گفتگو با خبرنگار مهر، اعلام کرد : این پیشنهاد از سوی دکتر محمد علی نجفی و به منظور رسیدن اصلاح طلبان به کاندیدایی واحد ارائه شده که هم اکنون این موضوع برای نهایی شدن در شورای مرکزی حزب مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.

وی اظهارداشت: فکر می کنم که اگر اصلاح طلبان به دنبال کسب پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری دهم و بازگشت به صحنه سیاسی کشور هستند باید در چند محور اقدامات اساسی را انجام دهند که یکی از آنها تنظیم و برقراری ارتباط و تعاملی بهتر با توده مردم است.

وزیر صنایع دولت اصلاحات افزود: یکی دیگر از اقداماتی که اصلاح طلبان باید برای حضور هرچه بهتر در انتخابات ریاست جمهوری دهم انجام دهند این است که برنامه های خود را مطابق با واقعیت های موجود در جامعه تنظیم کنند که از جمله این برنامه ریزی ها باید تدوین برنامه ای مشخص در بخش اقتصادی باشد که در نهایت منجر به رفع مشکلات مردم شده و راهکارهایی را برای توسعه کشور در بلند مدت ارائه دهد.

جهانگیری با بیان اینکه گروهی که در آینده بر کشور حاکم می شود باید در باب مسائل اقتصادی در دو بخش به طور جدی وارد شود، تصریح کرد: در برنامه های اقتصادی آینده کشور ابتدا باید به مسائل جاری و فعلی جامعه از جمله گرانی، بیکاری و تورم توجه نمود و سپس جهت گیری بلند مدتی در بعد اقتصادی لحاظ شود تا بتواند ایران را که همیشه به عنوان قطب اول منطقه مطرح بوده است را به جایگاه واقعی خود برساند.

وی با اشاره به ضرورت تدوین برنامه ای مدون از سوی گروه ها برای حضور در انتخابات ریاست جمهوربه به خصوص در طیف اصلاح طلب، اضافه کرد: اگر برنامه مشخص و مدونی برای حضور در انتخابات به خصوص درعرصه اقتصادی نداشته باشیم نمی توانیم رای مردم را کسب نموده و در جهت پیشرفت کشور گام موثری برداریم.

وزیرصنایع ومعادن دولت اصلاحات با طرح برخی نا بسامانی ها درحوزه انرژی کشور، یادآوری کرد که کشوری همچون ایران که خود مهد انرژی جهان است نباید در زمستان با مشکل کمبود و قطعی گاز و در تابستان با مشکل سهمیه بندی برق مواجه شود چرا که با چنین مشکلاتی هیچ گاه شرکت های خارجی نسبت به سرمایه گذاری در ایران رغبتی نخواهند داشت.

وی ادامه داد: با چنین مشکلاتی از بعد خارجی این تصور ایجاد خواهد شد که کشوری که خود دارای انرژی فراوانی است ولی برنامه ریزی خاصی برای مدیریت و تامین نیازهای داخلی مردم خود ندارد، آیا می تواند محل مناسبی برای سرمایه گذاری باشد؟ معنای وضعیت امروز در حوزه انرژی این است که اگر به فکر آینده نبوده و برنامه ریزی بلند مدتی نداشته باشیم مطمئنا ایران از چرخه توسعه عقب خواهیم افتاد.

جهانگیری تاکید کرد که اصلاح طلبان برای حضوری موفق درانتخابات ریاست جمهوری علاوه برداشتن برنامه ریزی اقتصادی مدون باید برنامه های مشخص و جامعی در حوزه فرهنگی و بین المللی داشته باشند.

وی در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار مهر گفت: در شرایط کنونی و بر اساس تجربه هایی که اصلاح طلبان در گذشته کسب کرده اند آنها راه حل دیگری جز انتخاب یک کاندیدای واحد برای حضور و موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری ندارند؛ بنابراین امید می رود که با تعاملی مناسب احزاب اصلاح طلب از حق حزبی و چهره های شاخص اصلاح طلب از حق فردی خود کوتاه بیایند تا وحدتی جامع میان این طیف را شاهد باشیم.

به گفته عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در چنین وضعیتی نقش سران اصلاح طلب بیش از همه در به وحدت رساندن اصلاح طلبان مشهود است و در صورت عدم به وحدت رسیدن آنها مطمئنا در آینده این موضوع بررسی خواهد شد که آیا این افراد نمی توانستند اصلاح طلبان را به وحدت برسانند.

وی تاکید کرد که اگرچه به وحدت رسیدن اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دهم کار سختی به نظر می رسد اما این موضوع انجام شدنی است چراکه مجموعه اصلاح طلبان اکنون به این موضوع رسیده اند که باید منافع ملی را بر منفعت شخصی و حزبی خود ترجیح دهند.

جهانگیری با اشاره به احتمال کاندیداتوری یکی ازچهره های شاخص اصلاح طلبی که اکنون نام آنها بعنوان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ازسوی اصلاح طلبان مطرح است، گفت: درحال حاضربحث برسرتعیین مصادیق درانتخابات ریاست جمهوری دهم زود است چراکه حداقل در بین اصلاح طلبان باید ابتدا یک نظام تصمیم گیری را تعریف نموده سپس با رای اکثریت نسبت به انتخاب نامزد مورد اجماع تصمیم گرفت.

 این عضوحزب کارگزاران سازندگی با اشاره به چگونگی تعیین سرنوشت کشور در انتخابات ریاست جمهوری دهم و احتمال  سوق یافتن سمت سیاسی کشور به سوی جریانات مختلف سیاسی پیش بینی کرد: در انتخابات آینده حرف، چهره و برنامه یک گروه می تواند از جمله عوامل جذب رای و گرایش مردم  باشد.

وی درباره میزان شانس رئیس جمهور فعلی کشور  در کسب رای مردم برای دومین بار متوالی گفت: یکی از شانس هایی که یک رئیس جمهور درسال چهارسال دوم حاکمیتش برای حضور در انتخابات و کسب رای مردم دارد در دست داشتن ابزار دولت است به همین دلیل روسای جمهور در صورت حضور در انتخابات توانسته اند برای دومین بار متوالی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شوند.

وزیر صنایع و معادن دولت اصلاحات با برشمردن چند دلیل که شاید منجر به عدم انتخاب دولت نهم از سوی مردم برای بار دوم باشد، یادآوری کرد که اگر شرایط نابسامان اقتصادی کشور با وجود نفت 147 دلاری همچنان تغییری نیابد شاید مردم دیگر دلیلی برای انتخاب مجدد رئیس دولت نهم نبینند.

وی با بیان اینکه در سال جاری به طور حتم منتقدین دولت سئوالات بیشتری را نسبت به مسائل جاری جامعه از مسئولان خواهند پرسید، خاطرنشان کرد: اگر دولت بتواند پاسخ قانع کننده ای به این سئوالات بدهد می تواند موفق باشد درغیر اینصورت نباید انتظار پاسخ مثبت دوباره مردم به این دولت باشیم.

جهانگیری در پایان با تاکید بر اینکه احزاب و جریانات سیاسی در سال جاری باید روش هایی را اتخاذ کنند که دولت نسبت به عملکرد خود در حوزه های مختلف پاسخ گویی بیشتری داشته باشد ، از طفره رفتن و کنار کشیدن دولت در برخی مسئل به جای پاسخ گویی روشن انتقاد کرد.

کد خبر 716577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha