اسفندیار مبتکرسرابی مدیرکل امور کتابخانه های عمومی تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، از وصول بخشی از بدهی شهرداری تهران به کتابخانه های این شهر خبر داد و گفت: هفته گذشته دو میلیارد تومان از بدهی سال های گذشته شهرداری تهران را به صورت علی الحساب دریافت کردیم.
وی افزود: این پول به حساب انجمن کتابخانه های عمومی استان واریز شده و به زودی با بررسی دقیق مشکلات 52 کتابخانه عمومی فعال این شهر صرف تعمیرات، خرید تجهیزات، وسایل سرمایشی برای کتابخانه های عمومی و پرداخت مزایای معوقه و اضافه کاری های کتابداران می شود.
اوایل اردیبهشت امسال احمد نوریان معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران از پرداخت این مبلغ بابت بدهی نیم درصدی سال 86 شهرداری تهران به انجمن کتابخانه های عمومی این شهر خبر داده بود. پرداخت این مبلغ از بدهی ها، یکی از مصوبات آخرین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی این شهر در 28 اسفند سال 86 بود که با وجود تاکید حسین طلا - فرماندار - و دو بار نامه نگاری وی، این مصوبه اجرا نشده بود.
شهرداری تهران آبان ماه سال گذشته نیز بخشی از بدهی های موسوم به نیم درصدی اش را - مبلغ یک میلیارد تومان - به حساب انجمن کتابخانه های عمومی استان واریز کرد که این مبلغ صرف تعمیر، تجهیز، توسعه و پرداخت هزینه های جاری و اضافه کاری کتابداران شهر تهران شد.
به گزارش مهر، براساس قانون مصوب سال 82 مجلس شورای اسلامی، شهرداری های کشور موظف اند نیم درصد از کل درآمدهایشان را برای هزینه شدن در کتابخانه های عمومی به حساب انجمن کتابخانه های عمومی همان شهر واریز کنند که بسیاری از شهرداری های کشور و به ویژه کلان شهرهایی مانند تهران، مشهد، اهواز و تبریز از زمان تصویب این قانون تاکنون این کار را بطور کامل انجام نداده اند.
نظر شما