کامبیز روشن روان با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر گفت : در این جلسه تمامی اعضای شورا بویژه آقای شجریان(رییس شورا) تاکید داشتند که باید بر اساس یک برنامه ریزی مدون از نسل نو و هنرمندان جوان در عرصه موسیقی حمایت شود وبنا براین خانه موسیقی حمایت و هدایت از این استعدادهای جوان را در اولویت کاری و سیاستگذاری خود قرارمی دهد.
سخنگوی شورای عالی در ادامه افزود: در این جلسه آقای پیرنیاکان گزارشی از روند برگزاری جشن موسیقی (که از 25تا 30مهرماه در تالار کشور و تالار وحدت برگزار شد)ارائه و در این گزارش مسائل و مشکلات مختلف برگزاری این جشن را تشریح کرد.
سخنگوی شورای عالی افزود: در زمینه برگزاری جشن هریک از استادان نقطه نظرات خودشان را مطرح کردند و محمدرضا شجریان نیز ضمن ارائه گزارشی از کنسرت خودش ،درزمینه هماهنگی بیشتر برگزار کنندگان جشن با شورا و دیگر اعضای هیئت مدیره برای حل و فصل بهتر مشکلات تاکید کرد.
روشن روان با اشاره به کناره گیری حمیدرضا نوربخش از سمت مدیرعاملی گفت : دوره مدیریت عاملی آقای نوربخش شهریور ماه سال جاری به پایان رسیده بود و علی رغم تمایل ایشان برای حضور در این سمت هیئت مدیره در غیاب آقای نوربخش، ایشان را به عنوان مدیر عامل انتخاب کرده بودند که بعد از برگشت از سفرآقای نوربخش به دلیل گرفتاری های شخصی استعفا دادند و آقار دکتر سریربه عنوان مدیرعامل جدید انتخاب شد.
این جلسه با حضور محمدرضا شجریان(رییس شورا)مصطفی کمال پورتراب(نایب رییس) ،فرهاد فخرالدینی،شاهین فرهت،داود گنجه ای،کامبیز روشن روان(دبیر و سخنگو)،محمد سریر(مدیرعامل ورییس هئیت مدیره) ،داریوش پیرنیاکان و حمیدرضا نوربخش (در غیاب هوشنگ ظریف)تشکیل شد.
نظر شما