پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۳۰

تحول در دنیای خودروها /

ساخت نمونه آزمایشی خودرویی با مصرف یک لیتر گازوئیل در هر 100 کیلومتر

ساخت نمونه آزمایشی خودرویی با مصرف یک لیتر گازوئیل در هر 100 کیلومتر

یک شرکت خودروسازی در آلمان در سال 2010 عرضه تجاری خودرویی را آغاز می کند که با فیبرهای کربنی ساخته شده و در هر 100 کیلومتر تنها یک لیتر گازوئیل مصرف می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان نمونه آزمایشی خودرویی را ساخته است که از سال 2010 به قیمت 26 هزار یورو وارد بازار می شود که بسیار اقتصادی بوده و می تواند در هر 100 کیلومتر تنها یک لیتر گازوئیل مصرف کند.

نمونه آزمایشی این خودرو که با عنوان One-Litre Car (خودروی یک لیتری) نامیده می شود مجهز به مخزن سوخت 5/6 لیتری است و با این میزان گازوئیل می تواند 650 کیلومتر را طی کند. با این میزان گازوئیل امکان سفر از لندن به ادیمبرا مسیر است. از آنجا که در حال حاضر هزینه یک لیتر گازوئیل 550/1 یورو است 5/6 لیتر از این سوخت در حدود 10 یورو می شود.

براساس گزارش روزنامه تلگراف، این خودرو از فیبرهای کربنی ساخته شده و بدون آینه های کناری است. به جای آینه های کناری که به دلیل برخورد با مولکولهای هوا و ایجاد اصطکاک مصرف سوخت را افزایش می دهند، دوربین ویدیویی و صفحه نمایشگر الکترونیکی به کار رفته است.

این خودرور مجهز به یک موتور سیلندری 33/0 لیتری است که می تواند حداکثر سرعت خودرو را به بیش از 120 کیلومتر بر ساعت برساند. عرض این خودرو کمتر از 25/1 متر و طول آن 45/3 است.

کد خبر 716877

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha