به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه السفیر،هیئت ایرانی به ریاست حسین شیخ الاسلام مشاور اول وزیر امورخارجه ایران و دیگر اعضای این هیئت از جمله غضنفر رکن آبادی از مسئولان بخش خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امورخارجه و مجتبی فردوسی پور کاردار سفارت کشورمان در بیروت، به همراه علی حسن خلیل از نمایندگان پارلمان لبنان با نبیه بری دیدار کردند.
شیخ الاسلام پس از این دیدار گفت : ما به لبنان آمدیم تا به دولت، ملت و مقاومت لبنان به خاطر این پیروزی بزرگ و تاریخی تبریک بگوییم.
رئیس هیئت ایرانی در بیروت افزود : از این فرصت همچنین استفاده می کنم و به لبنانی ها به خاطر تشکیل دولت وحدت ملی تبریک می گویم.
روز گذشته در جریان تبادل اسرا که به عملیات رضوان نامگذاری شد؛ سمیر قنطار پس از حدود 30 سال به همراه خضر زیدان، ماهر کورانی، محمد سرور و حسین سلیمان 4 اسیر دیگر لبنانی آزاد شدند و همچنین پیکر 200 شهید از جمله شهدای لبنانی به حزب الله تحویل داده شد.
در مقابل رژیم صهیونیستی اجساد دو نظامی خود را از حزب الله تحویل گرفت.
نظر شما