به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سرهنگ پاسدار قربان محمد اشعری مسئول عملیات سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی ظهر امروز، بررسی توان رزمی نیروهای گردانهای عاشورا و الزهرا(س) و برنامه ریزی در جهت ارتقای هر چه بیشتر توان رزمی بسیجیان و پاسداران را جهت مقابله با تهدیدات دشمنان و حفظ انسجام بسیجیان از جمله اهداف برگزاری این همایش یک روزه دانست.
در ادامه سردار سرتیپ دوم پاسدار سید هاشم غیاثی جانشین فرماندهی سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی در خصوص وظایف سازمانی نیروهای گردانهای مذکور و همچنین مسئولین عملیات سپاه شهرستان های تابعه استان خراسان رضوی سخن گفت.
وی بر اهتمام سپاه در راستای تقویت هر چه بیشتر توان بسیج و افزایش روز افزون قدرت رزمی بسیجیان در جهت مقابله با تهدیدات دشمنان داخلی و خارجی تاکید کرد و خواهان تداوم و عمق بخشی هر چه بیشتر آموزش های تخصصی نظامی و اعتقادی بسیجیان و پاسداران شد.
حجت الاسلام والمسلمین محمد کدخدایی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی از دیگر سخنرانان این همایش با اشاره به عظمت و اهمیت فراوان ماه رجب گفت: مراسم اعتکاف یکی از سنت های بسیار پسندیده اسلامی است که باعث تقویت بنیه معنوی آحاد مختلف مردم بویژه جوانان و نوجوانان عزیز و آینده ساز میهن اسلامی می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود علل برجستگی ملت غیور ایران در مقایسه با سایر ملل را همراهی و همگامی با آرمان های والای ولایت و رهبری و همچنین زمان شناسی و اعتقاد به مبانی اصولی ولایت دانست و در پایان خواهان برنامه ریزی هر چه سریعتر در جهت افزایش بصیرت سیاسی و اعتقادی اعضای گردان های عاشورا و الزهرا شد.
نظر شما