به گزارش خبرگزاری مهر، با تلاش دکتر موسی محمدی محقق ایرانی دپارتمان داروشناسی دانشگاه نیویورک آمریکا هورمون گرسنگی جدیدی موسوم به FGF21 کشف شده است که در کلیه ها تولید شده و موجب می شود که موشهای آزمایشگاهی نسبت به هورمون رشد از خود مقاومت نشان دهند.
محققان این گروه تحقیقاتی کشف این ژن جدید را خیره کننده توصیف کرده اند و معتقدند می توان از آن به عنوان توضیحی برای مکانیسم مسول در فرآیند اختلال در رشد انسان استفاده کرد.
نتایج تحقیقات ارزشمند دکتر محمدی و تیم همراهش در تازه ترین شماره نشریه Cell Metabolism منتشر شده است. این درحالی است که سال گذشته و در جریان گزارش مرتبطی که در همین نشریه منتشر شده بود از این هورمون به عنوان عامل تغییر دهنده فرآیند سوخت و ساز در بدن موشهای آزمایشگاهی به فرآیند سوختن چربیها یاد شده بود.
به گزارش مهر، این هورمون مهم به عنوان یک حساس کننده قوی انسولینی نیز شناخته شده است.
این یافته جدید نقش قابل توجه فیزیولوژیکی برای این هورمون در حفظ توان ارتقای انرژی موشهای آزمایشگاهی در زمانهای گرسنگی ارائه کرده است.
نظر شما