به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سرپرست حوزه هنری خراسان جنوبی پیش از ظهر امروز در همایش عرصه هنری، گسترش شیوه های نمایش خلاق به منظور فراگیر کردن آن، تشویق جوانان مستعد به کسب مهارت های لازم علمی و عملی، ایجاد جریان هدایت گر در عرصه نمایش، هم اندیشی، ایجاد نشاط و به وجود آوردن تبادل تجربیات بین هنرمندان جوان زیر نظر اساتید پیشکسوت این هنر را از جمله اهداف برگزاری این همایش برشمرد.
حسین عباس زاده در خصوص برگزاری تئاتر کوتاه ایده تصریح کرد: این شیوه از ابداعات حوزه هنری خراسان جنوبی در عرصه نمایش و هم اندیشی است که در آن هنرمند باید در کوتاهترین زمان معانی و مفاهیم را با خلاقیتی ویژه به بیننده ارائه کند.
وی تصریح کرد: تئاتر شهر در دست ترتری و حجله در آتش اثر استاد حسین ابراهیمی دو نمایش کوتاه از شهرستان قاین به کارگردانی صابر رنجبر و سه نمایش از بیرجند به کارگردانی محمد صادق دهقانی از جمله نمایش های اجرا شده در این همایش بوده است.
سرپرست حوزه هنری خراسان جنوبی همچنین از برگزاری جشنواره منطقه ای تئاتر کوتاه ایده در نیمه دوم سال جاری با حضور استان های شرق کشور در بیرجند خبر داد و اظهار امیدواری کرد: با برگزاری این جشنواره دریچه ای نو در تئاتر کشور گشایش یابد.
نظر شما