به گزارش خبرنگار مهر، تیم والیبال پیکان ساعت 12:30 امروز برای برگزاری آخرین دیدار در مرحله مقدماتی نوزدهمین دوره مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا به مصاف اسیل قزاقستان رفت و با کسب پیروزی 3 بر صفر خود را به عنوان صدرنشین گروه B معرفی کرد تا حریف تیم دوم گروه A در مرحله دوم شود.
سه گیم این دیدار به ترتیب با نتایج (25 بر20)، (25 بر9) و (25 بر19) به پایان رسید.
تیم پیکان که دو دیدارگذشته خود را با برتری 3 بر یک و 3 بر صفر مقابل هنان چین و النصرامارات به پایان رسانده بود با 6 امتیاز راهی دور دوم این رقابت ها شد.
در دیگر دیدار گروه B مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های آسیا، النصر امارات با نتیجه 3 بر صفر هنان چین را شکست داد تا به عنوان تیم دوم این گروه مرحله مقدماتی را پشت سر بگذارد.
نوزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه های آسیا تا 3 مردادماه در آلماتی قزاقستان پیگیری می شود. دیدارهای مرحله دوم از روز دوشنبه آغاز می شود.
نظر شما