پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۷:۴۵

راه برون رفت از چالش هسته ای مذاکره و دیپلماسی است

مشهد - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه چالش عمده ما با دنیای غرب و گروه 1+ 5 مساله هسته ای است گفت: راه برون رفت از چالش هسته ای مذاکره و دیپلماسی است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام دکترحسین سبحانی نیا ظهر امروز در نشستی خبری در مشهد افزود: چالش عمده ما با دنیای غرب و گروه 1+ 5 مسئله هسته ای است که البته آمریکایی ها بی میل نبودند که ما مذاکره را نپذیریم اما در بسته های پیشنهادی دوطرف، نکات مشترکی پیدا شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه به اصل موضوع مذاکره خوشبین هستیم، خاطرنشان کرد: این نشست می تواند زمینه نشستهای بعدی را نیز فراهم کند و راه برون رفت از چالش هسته ای مذاکره و دیپلماسی است.

وی ادامه داد: امروز ظرفیت دفاعی کشور با زمان دفاع مقدس غیر قابل مقایسه است.

حجت الاسلام سبحانی نیا گفت: به دنبال خروج نام گروه تروریستی منافقین از این لیست توسط انگلیس برخورد با این گروه فعالتر شود و یکی از اولویتهای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز همین مسائل خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه طرح تفکیک کمیسیون در ابتدای کار مجلس مطرح شد اما رای نیاورد افزود: با اصلاحات کلی آیین نامه ای، این طرح نیز دوباره در اصلاحات آیین نامه گنجانده شد که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به دو کمیسیون امنیت ملی، امور داخلی و سیاست خارجی و امور بین الملل تفکیک شود که البته باید به صحن علنی بیاید و رای گیری شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه نیروی انتظامی می‌تواند مظهر اقتدار نظام باشد، گفت: نیروی انتظامی باید قوی و منضبط باشد و در چارچوب قوانین و با رعایت اصول اسلامی کار کند.

کد خبر 718379

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha