دکتر احمد قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این دانشکده در مساحت 3 هزار و 500 متر مربع احداث شد که همزمان با هفته دولت به بهره برداری می رسد.
رئیس دانشگاه زابل همچنین از احداث دانشکده کشاورزی خبر داد و افزود: دانشکده کشاورزی در زمینی به مساحت 5 هزار متر مربع در حال احداث است که تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی با ابراز امیدواری از اینکه تا پایان سال جاری مجموعه کلاسهای آموزشی در سایت جدید دانشگاه به بهره برداری برسد از احداث خانه فرهنگ، دیوار کشی محوطه دانشگاه و ساختمان تشکلهای دانشجویی این دانشگاه خبر داد و ادامه داد: در 2 سال اخیر با مساعدت وزاررت علوم این دانشگاه توانست فضای دانشگاه را از 29 هکتار به 107 هکتار برساند.
رئیس دانشگاه زابل اضافه کرد: این دانشگاه دارای 14 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است که از این تعداد دانشجو 40 درصد بومی و 60 درصد دانشجویان از استانهای همجوار هستند.
قنبری تعداد رشته های موجود در این دانشگاه را 72 رشته ذکر کرد که از این تعداد 2 رشته در مقطع دکتری، 17 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و مابقی در مقاطع کارشناسی و کاردانی است.
وی ارتقای کیفیت آموزشی، تقویت و توسعه تحصیلات تکمیلی و کاهش پذیرش در مقطع کاردانی و دوره شبانه را از اولویت های آموزشی این دانشگاه ذکر کرد و اظهار داشت: در سال جاری 2 نفر از دانشجویان این دانشگاه توانستند در نمایشگاه اختراعات مالزی و یک نفر در نمایشگاه اختراعات سوئد مدال طلا را از آن خود کنند. ضمن آنکه در جشنواره خوارزمی نیز رتبه سوم ابتکار را کسب کردند.
رئیس دانشگاه زابل به پژوهشکده های کشاورژی، دامهای خاص، تالاب بین المللی هامون، مرکز تحقیقات باستان شناسی و مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: این پژوهشکده ها فرصت مناسبی را برای محققان این دانشگاه ایجاد کرده است و درآینده امیدواریم با ایجاد مرکز تحقیقات "انرژی باد" در دانشگاه گامهای موثری برای استفاده از پتانسیل های موجود در منطقه و بهره مندی از توان نیروهای متخصص داخلی برداریم.
وی به راه اندازی 3 مرکز کامپیوتر برای دانشجویان دوره های دکتری و کارشناسی ارشد و افتتاح مرکز کامپیوتر در خوابگاه دانشجویان خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر این آزمایشگاه بیوتکنولوژی با تجهیزاتی چون دستگاه لایه گذار راه اندای شد.
نظر شما