پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ تیر ۱۳۸۷، ۱۵:۰۷

خبرهای کوتاه ترافیکی از گوشه و کنار تهران

خبرهای کوتاه ترافیکی از گوشه و کنار تهران

با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، فعالیت‌های ترافیکی در مناطق مختلف شهر تهران در قالب طرح ناحیه محوری شتاب گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این ارتباط 72 پایه چراغ راهنمایی در محور خیابان‌های انقلاب اسلامی و آزادی در محدوده منطقه شش، 13 پل هوایی عابر پیاده در بزرگراه شهید صیاد شیرازی و خیابان‌های شریعتی و شهید قدوسی در منطقه 7 رنگ آمیزی و کار مسقف کردن پله‌های پل‌های عابر پیاده این منطقه نیز آغاز شده است.

براساس این گزارش، با نصب چراغ‌های راهنمایی خورشیدی در بزرگراه‌های شهید کریمی و شهید آوینی در جنوبی‌ترین نقطه تهران، تعداد چراغ‌های راهنمایی از دو نوع الکتریکی و خورشیدی که از ابتدای سال جاری در این منطقه نصب شده‌اند، به 20 فانوس افزایش یافت و از سوی دیگر در شمالی‌ترین نقطه تهران نیز در پاسخ به درخواست اهالی و شورایاری محل، کار نصب تابلوهای راهنمای مسیر در محله نیاوران آغاز شد.

همچنین زیرگذرعابر پیاده صدرا درعرض خیابان جهاد که مقابل ورودی شهرک صدرا درمنطقه 22 احداث شده به زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و علاوه بر آن، در دو خیابان پرترافیک ماهان و شهید نیکوبین در منطقه 19 و جایگزینی بشکه‌ها و تابلوهای جدید اقدام شد.

در اجرای طرح ناحیه محوری 28 تابلوی اخباری و 13 بشکه ایمنی در ناحیه چهار منطقه شش نصب شده و از سوی دیگر در ناحیه دو منطقه 21 نیز نسبت به نصب 277 تابلوی ترافیکی، 182 چشم گربه‌ای ، 88 نرده ترافیکی، 65 بشکه ایمنی، و 80 متر گاردریل اقدام شده است.

کد خبر 719012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha