یوسفی ، مدیرکل استاندارد گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، افزود: این عدد بیانگراین واقعیت است که برای خیلی از کالا وخدمات استاندارد تعریف نشده و فاقد استاندارد ملی هستند.
وی با اعلام اینکه تدوین استاندارد در شرایط کنونی یک ضرورت است، گفت: همه باید درتدوین استاندارد ها نقش آفرین باشند زیرا موسسه استاندارد به تنهایی نمی توان همه این کارها را انجام دهد .
یوسفی با اعلام اینکه این اداره کل یک دبیرخانه است، افزود: همه آحاد جامعه به ویژه تولید کنندگان ، مصرف کنندگان ، نخبگان و پژوهشگران عضو این دبیرخانه هستند و باید دراین امر مهم مشارکت داشته باشند .
مدیرکل استاندارد گیلان همچنین درخصوص "طرح هماهنگ اجرای استاندارد ونظارت کیفی بر کالاهای تولیدی " نیز گفت: این طرح یکی از طرح های موفق استاندارد درسطح کشوراست.
وی بیان داشت: در قالب این طرح مصرف کنندگان ازسلامت ، بهداشتی بودن و توانمندی کالاهای که مهر استاندارد دارند آگاه و اطمینان حاصل می کنند.
یوسفی خاطر نشان کرد: دراین طرح هر واحد تولید کننده و توزیع کننده کالا که مشمول استاندارد اجباری است اگر در آزمون مشخص شود از حداقل کیفیت ها بهره مند نیست برخورد قانونی می شود.
وی اشاره کرد: برخورد قانونی در ماده 9 اصلاح قوانین موسسه استاندارد مشخص شده است .
یوسفی در ادامه موسسه استاندارد را یک دستگاه حاکمیتی و نظارتی دانست و گفت: امسال 21واحد تولیدی که پروانه کاربردعلامت استاندارد داشتند باطل و شش واحد دیگر نیز تعلیق شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: عمده این واحدها مواد غذایی ، شیمیایی و ساختمانی هستند.
نظر شما