پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۳۷

اخبار کوتاه دین و اندیشه/

4 هزار فتوای طلاق طی یکسال در عربستان صادر شد

4 هزار فتوای طلاق طی یکسال در عربستان صادر شد

خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه: روزانه اخبار بسیاری منتشر می‌شوند که قابلیت پرداخت کامل ندارند اما از آنجا که وظیفه یک رسانه اطلاع‌رسانی است، گروه دین و اندیشه خبرگزاری مهر این حق را برای مخاطبان قائل است که در جریان این اطلاعات قرار گیرند. از این رو برخی از آنها در قالب خبر کوتاه منعکس می‌شوند.

صدور 4 هزار فتوای طلاق در عربستان طی یکسال گذشته

گزارشهای رسیده از شورای فتوای عربستان نشان می دهد سال گذشته 4 هزار و یک فتوای طلاق از سوی این شورا صادر شده است که این خبر بسیار جنجال برانگیز شد و ریاست فتوای عربستان را مجبور کرد درخواست کند دفتری ویژه طلاق که تمامی احکام و فتواها از سوی آن صادر شود، تأسیس شود. وی با اشاره به اینکه طلاق پدیده ای اجتماعی بوده و نیازمند برنامه های هدفمند است، گفت: مسئولیت این کار باید به دستگاه دیگری واگذار شود و از منظر فقهی از سوی دفاتر وابسته به این شورا بررسی شود.

تابستان فرصتی برای فروش کتابهای قدیمی دینی در الجزایر

با توجه به اینکه فصل تابستان است، هفته فرهنگی فروش کتابهای دسته دوم در خیابانهای اطراف پایتخت الجزایر آغاز شده است. این نمایشگاه که تا پایان آگوست ادامه دارد، بهترین فرصت برای فروش کتابها، مجلات و نشریات قدیمی و دسته دوم دینی، علمی و فرهنگی است که اگر چه قیمت بالاتری نسبت به کتابهای نو و چاپ جدید دارند، اما با استقبال بسیاری رو به رو شده است.

فیلم مصری با هدف بهبود روابط اسلام و مسیحیت اکران شد

یک فیلم جدید مصری با عنوان "حسن و مارکوس"  که با هدف از بین بردن تنشهای بین دینی در مصر اکران شده رویکرد ملایمی نسبت به روابط اسلام و مسیحیت در پیش گرفته و داستان یک روحانی مسلمان و یک کشیش مسیحی را روایت کرده است. این فیلم که با سکانسی از یک گفتگوی اسلام و مسیحیت آغاز شده و بر عدم اعتماد میان هر دو گروه تأکید می کند از سوی منتقدین مورد استقبال قرار نگرفت، چرا که آنها اعتقاد داشتند به منبع اصلی تنشها در این فیلم اشاره‌ای نشده است.

دندان بودا در میان جشن یازده روزه سریلانکاییها

پیروان آئین بودا در سریلانکا جشن سالانه یازده روزه خود را که به شدت ریشه در سنتهای بودایی داشته و یکی از نمادهای ملیگرایی بوده برگزار کردند. این جشن با حرکات موزون، فیلهای آذین بندی شده و آتش بازی دربرگیرنده مراسم ویژه ای برای دندان مقدس است، بر اساس برخی سنتها این دندان متعلق به بودا و زمانی بیش از 2500 سال پیش است که از 1700 سال پیش به سریلانکا آورده شد تا از شر پادشاهی که می خواست آن را از بین ببرد در امان بماند.

برگزاری نمایشگاه سه روزه "پیامبر اکرم (ص)" در عربستان

اداره آموزش و پرورش عربستان به منظور ارائه فعالیتهای تابستانی دانش آموزان نمایشگاه سه روزه " با محمد (ص)" را به منظور پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان و اطلاع رسانی و بهره مند ساختن آنها نسبت به امور دینی و دنیایی آنها از 19 ژوئیه ( 29 تیر ماه) آغاز کرد که دیروز 31 تیر ماه به پایان رسید.

کد خبر 720039

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha