پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲ مرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۳۹

انگلیس در آستانه رکود اقتصادی

انگلیس در آستانه رکود اقتصادی

نتایج جدیدترین نظرسنجی انجام شده در انگلیس حکایت از ادامه نارضایتی مردم این کشور از حزب حاکم دارد و به اعتقاد 80 درصد از مردم انگلیس، این کشور در آستانه رکود اقتصادی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نتایج این نظر سنجی که توسط روزنامه گاردین انجام گرفته نشان می دهد که در حال حاضر محبوبیت "گوردون براون" نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب کارگر (حزب حاکم) این کشور 32 درصد است؛ در حالی که محبوبیت "دیوید کمرون" رهبر محافظه کار 46 درصد است.

بر همین اساس محبوبیت حزب کارگر 28 درصد، محافظه کار 43 درصد و لیبرال دموکرات 19 درصد است.

بر اساس این گزارش، نظرسنجی روزنامه گاردین بیشتر بر روی مشکلات اقتصادی مردم انگلیس تکیه داشت که با توجه به وضعیت اقتصادی موجود در انگلیس، 80 درصد از مردم این کشور اعتقاد دارند که انگلیس در آستانه رکود اقتصادی قرار دارد.

بر همین اساس، 60 درصد از شرکت کنندگان دراین نظرسنجی اعلام کردند که با توجه به وضعیت اقتصادی موجود هزینه های خود را کاهش دادند تا خود را با وضعیت اقتصادی موجود تطبیق دهند.

پیش از این نیز نتایج یک نظرسنجی که در روزنامه تایمز منتشر شد، نشان داده بود که 55 درصد از هواداران حزب حاکم این کشور از کناره گیری گوردون براون از نخست وزیری حمایت می کنند.

کد خبر 720869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha