مصطفی کشکولی در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس اظهار داشت: در حال حاضر ایران با تولید روزانه 466 میلیون مترمکعب گاز چهارمین تولید کننده بزرگ دنیا به شمار می رود که با 28 هزار کیلومتر شبکه توزیع فشار قوی رتبه ششم در دنیا را دارد.
وی بیان داشت: تنها سه استان هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان در کشور فاقد ساختار شرکت گاز بودند که علت اساسی آن نیز نیاز کمتر این استانها به ساز و کار اداری و مصرف گاز بود که با احداث خط لوله هفتم موسوم به خط لوله صلح دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان نیز به این شبکه ملحق شده و استان بوشهر نیز در حال گاز رسانی به صنایع عمده خود است تا بتوان با بهره گیری هر چه بیشتر از گاز در توسعه صنایع انرژی بر تلاش کرد.
کشکولی افزود: در سفر به استان هرمزگان علاوه بر ایجاد شرکت ملی گاز هرمزگان دیداری از واحدهای صنعتی مناطق مختلف استان نیز صورت گرفت که شرکت ملی گاز ایران در خصوص تحویل و تامین گاز مورد نیاز واحدهای صنتی هرمزگان به خصوص مجتمع های فولاد و آلومینیوم در هشت ماه از سال آمادگی خود را اعلام کرده و مشکلی نیز در این خصوص وجود ندارد.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: در حال حاضر در هرمزگان کار گازرسانی به شهرستان حاجی آباد پایان یافته و به زودی با توجه به شرایط منطقه ای موضوع شبکه توزیع و عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
کشکولی عمده مشترکین گاز در هرمزگان را صنایع فولاد و آلومنیوم، دو نیروگاه حرارتی بندرعباس و جایگاههای CNGعنوان کرد و افزود: به نیروگاهها و صنایع هرمزگان و اصولا در سراسر کشور در هشت ماه از سال گاز تحویل داده می شود و تنها در ماههای سرد سال اولویت با بخش خانگی خواهد بود و مراکز پر مصرف صنعتی سوخت جایگزین استفاده می کنند.
وی گفت: میزان کل مصرف CNG کشور روزانه چهار تا پنج میلیون مترمکعب است که با توجه به کمبود این جایگاههای در بندرعباس تعداد دو جایگاه در هفته دولت به بهره برداری می رسد و ظرف یکساله 87 در مجموع 20 جایگاه در هرمزگان عملیاتی خواهد شد.
نظر شما