به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، علیرضا زراعتی امروز در جمع خبرنگاران در کرمان گفت: هم اکنون 100 هزار میلیارد تومان در قالب یارانه از سوی دولت به مردم پرداخت می شود که قسمت عمده آن مربوط به یارانه سوخت است.
وی تصریح کرد: با اجرای طرح تحول اقتصادی با ایجاد 10 دهک اقتصادی در کشور این مبلغ یارانه به صورت مستقیم به مردم پرداخت می شود و افرادی که از لحاظ اقتصادی در وضعیت مطلوبی قرار دارند از یارانه کمتری برخوردار می شوند.
زراعتی گفت: هدف اولیه این است که با توحه به وضعیت اقتصادی مردم از سرمایه های کشور برخوردار شوند.
وی افزود: بزرگترین مشکل در اجرای این طرح وجود اسناد دستی و نقل انتقال مسکن زمین و خودرو به وسیله اسناد دستی به خصوص در شهرهای کوچک است که این مسئله در حال بررسی است.
مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات استانداری کرمان افزود: ایجاد فرهنگ استفاده از این مبلغ باید بین مردم بوجود آید زیرا مردم باید بدانند این مبلغ همان یارانه کالای مختلف است که به صورت مستقیم دریافت کرده اند.
وی گفت: امکان دارد پرداخت مستقیم به مردم درصد پایینی تورم ایجاد کند که این مسئله مقطعی خواهد بود و حل خواهد شد.
زراعتی گفت: برای جلوگیری از مشکلات اقتصادی باید بحث فرهنگ سازی تحول اقتصادی به صورت جدی بین مردم نهادینه شود.
نظر شما