پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ مرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۵۸

پس از 12 سال؛

مسجد ایست ولی آمریکا ماه مبارک رمضان افتتاح می‌شود

مسجد ایست ولی آمریکا ماه مبارک رمضان افتتاح می‌شود

همزمان با آغاز ماه رمضان امسال، حدود 400 خانواده مسلمان در منطقه ایست ولی در شهر فونیکس آمریکا پس از 12 سال می‌توانند در مسجد خود نماز جماعت اقامه کنند .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایست ولی تریبون، به دنبال 12 سال تعویق به جهت افزایش هزینه‌ها سرانجام مسجد مرکز اسلامی ایست ولی به صورت ساختمانی 3 طبقه در فضای 930 متر مربعی این مسجد برای ماه رمضان آماده خواهد شد.

گنبد این مسجد  9 متر ارتفاع داشته و چون تمام مساجد سنتی به رنگ طلایی در خواهد آمد و یک مناره نیز در کناره آن قرار خواهد گرفت.

فضای نماز جماعت این مسجد 371 متر مربع بوده که به نمازگزاران مرد اختصاص خواهد یافت و زنان مسلمان نیز می‌توانند در فضای 232 متر مربعی که در طبقه سوم به آنها اختصاص یافته نماز بخوانند.

در این مسجد بخشهای جداگانه‌ای برای وضو گرفتن زنان مردان ملسمان درنظر گرفته شده است. این مسجد همچنین دارای یک کتابخانه، مرکز اجتماعات و مرکز فعالیتهای اجتماعی است.

مسجد تازه ساز ایست ولی درنظر دارد درهای خود را همواره به سوی تمام مسلمانان و پیروان سایر ادیان گشوده نگاه دارد.

کد خبر 721277

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha