پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۱۴

گزارش خبرنگار مهر از آمریکا /

توفان تورنادو رقابت های آیواس را تعطیل کرد / فرار از صاعقه زدگی

توفان تورنادو رقابت های آیواس را تعطیل کرد / فرار از صاعقه زدگی

رقابت های ورزشی جوانان معلول جهان (آیواس) به دلیل توفان تورنادو نیمه کاره رها شد و عصر امروز از سر گرفته می شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به آمریکا، روز سوم مسابقات دو و میدانی بامداد امروز به وفت تهران در ورزشگاه باوئر نیو برونزویک در حال برگزاری بود که آژیر خطر به صدا درآمد و متعاقبا تمامی حاضرین در میدان به سالن سرپوشیده رقابت ها منتقل شدند.

به گفته مسئولان برگزار کننده رقابت ها، به منظور جلوگیری از هرگونه خطر صاعقه زدگی، این رقابت ها به حال تعلیق درآمد.

انتظار شرکت کنندگان برای پایان یافتن توفان تورنادو بی نتیجه ماند و سرانجام این رقابت ها به دلیل شدت بارش باران و رعد و برق، نیمه کاره باقی ماند تا عصر امروز از سر گرفته شود.

چهارمین دوره رقابت های جهانی معلولین جوانان جهان با شرکت 200 ورزشکار از 21 کشور جهان در نیوبرونزویک نیوجرسی در حال برگزاری است. کشورمان با دو تیم دو و میدانی و وزنه برداری در این رقابت ها شرکت کرده است.

کد خبر 721327

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha