پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۴۸

آفتابگردان روغنی "آذرگل" برای اولین‌بار در زنجان کشت می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر جهادکشاورزی شهرستان زنجان، گفت: آفتابگردان روغنی "آذرگل" برای اولین‌بار در شهرستان زنجان کشت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت‌الله سلیمانی ظهر امروز درجمع خبرنگاران سطح زیرکشت این محصول را یک هکتار عنوان کرد و گفت: کشت این محصول به عنوان الگو انجام شده است.

وی افزود: آفتابگردان روغنی آذرگل از نوع هیبرید و پرمحصول است که ‌در شرایط مناسب، بیش ‌از چهار تن عملکرد در هر هکتار دارد.

سلیمانی کشت آفتابگردان روغنی را در راستای اهداف دستیابی به‌خودکفایی روغن خوراکی عنوان کرد و گفت: توسعه‌ کشت دانه‌های روغنی به‌ میزان یک هزار و 200 هکتار در برنامه سند توسعه ‪ ۱۰‬ساله شهرستان زنجان پیش‌بینی شده است.

مدیر جهادکشاورزی زنجان، ابراز امیدواری کرد با ترویج کشت ارقام پرمحصول مناسب در منطقه، همچون دانه‌ روغنی آذرگل، قدم‌های موثری در مسیر خودکفایی برداشته شود.

کد خبر 721539

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha