علی کارنما در گفتگو با مهر اظهار داشت: از سوی سازمان میراث فرهنگی استان کرمان طرح پیشنهادی تاسیس مرکز میراث فرهنگی تدوین و درقالب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در ششمین اجلاس وزراء و روسای گردشگری کشورهای اسلامی ارائه شده و هم اکنون در کمیسیون این نهاد در حال بررسی است.
وی تصریح کرد: این طرح که مراحل تدوین آن دو سال به طول انجامیده است پس از طی مراحل کارشناسی با تصویب در شورای پژوهشی پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و همچنین تایید هیئت دولت در نشست مشترک وزرای جهانگردی در کشور سوریه ارائه شد.
کارنما با اشاره به اینکه طرح فوق در حال حاضر توسط کمیته های کارشناسی در حال بررسی نهایی است، گفت: این طرح پس از اتمام مراحل فوق در اجلاس آتی وزرا و روسای گردشگری کشورهای اسلامی به تصویب نهایی خواهد رسید.
وی گفت: مرکز میراث فرهنگی کشورهای اسلامی اولین مرکز میراث فرهنگی منطقه ای در جهان است و با تشکیل این مرکز بسیاری از مشکلات موجود در زمینه حفظ میراث مشترک فرهنگی و معنوی کشورهای اسلامی رفع خواهد شد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان کرمان یادآور شد: مطرح شدن این طرح در نشست وزاری جهانگردی کشورهای اسلامی افتخاری برای میراث فرهنگی ایران در جهت حفظ آثار اسلامی است.
نظر شما