به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، حسام امروز در جریان اولین جشنواره ورزشی استان فارس در قالب پیاده روی همگانی افزود: امیدواریم با توجه به عضویت شش شهرداری کلانشهر کشور از جمله شیراز در شورای ورزش همگانی بتوانیم بیش از پیش در امر توسعه و ترویج این ورزش بکوشیم.
وی خاطرنشان کرد: برنامه امروز ورزش همگانی در شیراز کاری جدید بوده که با استقبال مناسبی مردم نیز مواجه شده است.
همچنین معاون عمرانی استاندار فارس نیز بیان کرد: هرچند ورزش به عنوان یک امر واجب زندگی برای مردنپم نهادینه نشده اما انتظار می رود با اینگونه حرکت های مثبت و دسته جمعی ورزش را به میان خانواده های به خصوص بانوان ایرانی ببریم.
صمد رجا خاطرنشان کرد: این برنامه اولین گام برای شرکت مردم در همایشهای ورزش همگانی بوده و خانواده ها نیز استقبال خوبی نسبت به شرکت در آن داشته اند.
وی گفت: امیدواریم با توجه به آب و هوای مساعد شیراز این برنامه به صورت هفتگی و مداوم ادامه یابد.
در ادامه شهردار شیراز نیز گفت: برگزاری جشنواره وزش همگانی در شیراز اتفاق بزرگی برای ورزش فارس بوده که چنین برنامه ای در این شکل وسیع با همکاری تعداد زیادی از سازمانهای متولی برگزاری می شود.
مهران اعتمادی با تاکید بر اینکه اینگونه حرکتها موجب تحرک، پویایی و شادابی و نشاط برای جامعه خواهد شد افزود: شهرداری شیراز با تمام امکانات و توانایی های موجود در صدد هرچه بیشتر کردن سهم خود در توسعه و ترویج ورزش همگانی است.
وی عنوان کرد: سعی داریم با توجه به موقعیت های مناسبی همچون آب و هوای متعادل شیراز گامی موثر در راستای تداوم اینگونه ورزش ها برداریم.
در این جشنواره بزرگ پیاده روی همگانی بیش از 200هزار نفر از شهروندان شیرازی از پارک آزادی تا استادیوم حافظیه شیراز را پیاده روی کردند.
نظر شما