به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت، منابع و مقام های قضایی اسرائیل می گویند که نخست وزیر بطور بی شرمانه ای دروغ می گوید و مردم را فریب می دهد.
اولمرت اخیرا گفته بود که بازجوییهایی که در حال حاضر از او درباره فساد مالی صورت می گیرد محاکمه ای است که برای او گسترده شده است.
وی دادستانان و بازپرس ها را متهم کرده است که آنها بازجویی از او را به یک محاکمه وسیع در یک بازار تبدیل کردنده اند.
نخست وزیر اسرائیل با تشبیه مقام های قضایی این رژیم به سگ بیمار افزود: من بر روی لب آنها کف می بینم و آنها در حال شکار من هستند.
دادستانان نیز اولمرت را متهم می کنند که با این جنجال آفرینی ها در صدد آرام کردن خود است.
یکی از این دادستانان که نامی از وی برده نشده با اشاره به مانع تراشی های اولمرت در قبال بازجویان گفت: نخست وزیر زمانی که باید بازجویی شود می گوید که وقت ندارد، اما زمانی که می خواهد در قبال خبرنگاران از بازجویان انتقاد کند وقت دارد تا در قبال آنها از مراجع قضایی انتقاد کرده و به پلیس حمله کند.
این منبع به نخست وزیر توصیه می کند که پیش از انجام رسیدگی دقیق از متهم کردن دیگر عناصر مختلف بپرهیزد.
این جنجالها در حالی است که منابع پلیس اعلام کرده اند که اولمرت روز جمعه اول اوت بار دیگر در رابطه با پرونده رشوه خواری خود تحت بازجویی قرار خواهد گرفت.
نظر شما