پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۰۱

اماکن تاریخی کرج به بخش خصوصی واگذار می شود

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی غرب استان تهران از واگذاری اماکن تاریخی شهرستان کرج به بخش خصوصی خبر داد.

رحمان مخاطب در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: اداره میراث فرهنگی با بودجه های دولتی توان بازسازی و مرمت تمامی آثار باستانی و تاریخی حوزه فعالیت خود را ندارد و با توجه به اصل 44 قانون اساسی و استفاده بهینه از اماکن تاریخی قرار است با حمایت مالی بخش خصوصی این اماکن بازسازی و مرمت و مورد استفاده قرار بگیرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در این راستا بخش خصوصی با نظارت کارشناسان سازمان میراث فرهنگی و با تامین هزینه های مرمت اقدام به بازسازی اماکن تاریخی کرده و به مدت چند سال امتیاز بهره بری از این اماکن را کسب می کنند.

وی افزود: در حال حاضر کاخ مادر در ماهدشت و حمام مصباح در کرج که متعلق به دوره قاجاریه است به زودی به بخش خصوصی واگذار شده و مرمت و بازسازی آن آغاز می شود.

مخاطب عنوان کرد: آثار تاریخی در هیچ صورت به بخش خصوصی فروخته نمی شود و تنها به ازای بازسازی امتیاز استفاده از این اماکن را به مدت تعیین شده ای دریافت می کنند و سپس آثار باستانی را به سازمان تحویل می دهند و تمامی فعالیتشان با هماهنگی کارشناسان و مسئولان میراث فرهنگی انجام خواهد شد.

کد خبر 722726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha